• Acest subiect este gol.
Vezi 1 fir de răspunsuri
Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin email când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Imagine
Adaugă fotografii
Acestea ne ajută să identificăm mai ușor problema
Mărimea maximă a documentului este 20 Mocd.

  Discuții pe teme similare

 • Popescu Anamaria
  3 iunie 2021
  Buna ziua. Am 2 mesteceni plantati toamna trecuta. Au infrunzit.... dar parca sunt cam micute frunzele si cam rare... sau este din cauza stresului de replantare... Peste iarna au trecut bine. Am postat poze cu primul mesteacan si revin cu postarea pozelor pentru al doilea mesteacan.
  1
  1
  Eugen Vasiliu
  31 mai 2021
  Mesteacanul este inconjurat la distanta de 8 metri de mai multi Artzari. Iar acum a iesit chiar linga el si un pui de Artzar. Oare Artzarii l-au sufocat astfel ???
  0
  1
  Raluca
  26 aprilie 2021
  Pe parcursul nopții trecute mesteacănului meu i-au cazut foarte mulți dintre mâțișorii noi, care îi crescuseră în această primăvară. Oare este bolnav? Are 20 de ani si pana acum nu a avut nicio problemă, de aceea sunt îngrijorată.
  0
  1
  Mariana
  27 ianuarie 2019
  Tulpina unui mesteacan s-a frant din cauza ploii inghetate si a vantului. As dori sa stiu daca o sa-i dea ramuri din tulpina ramasa. Ar trebui sa o tai intr-un fel anume? Tulpina ramasa este destul de groasa si inalta de 3 m. Era un mesteacan deja foarte inalt si frumos si nu as vrea sa-l pierd. Multumesc anticipat pentru atentie si raspuns.
  0
  2
  Mirela Delia Sandrescu
  2 octombrie 2016
  Buna ziua.As vrea sa va rog un sfat.Pe un teren de 0,5 ha,la ce distanta unul de altul as putea sa plantez puieti de mesteacan.multumesc.Trebuie sa anunt la primarie?e teren extravilan,proprietate.
  0
  1
  George
  5 noiembrie 2020
  Buna ziua, Va rog să-mi spuneți daca prin taieri de formare se pot realiza mesteceni cu coroane mai dese. Mentionez ca am plantat 10 mesteceni la limita dintre proprietatea cu vecinul pentru a forma o perdea vizuala, vecinul construindu-și un bloc lângă noi. Mulțumesc frumos.
  0
  1
  viorel
  31 mai 2016
  Buna ziua vreau o consultatie va rog. Pot sa sadesc mesteacanul intre o fintina (havuz) si gard din beton distanta dintre ei este de 1 m ,radacinele cu timpul nu vor fisura gardul sau fintina
  0
  1
  George Lupsa
  29 septembrie 2020
  Buna . Am cumparat 15 mesteceni pletosi si as vrea sa i plantez langa un gard cu tuia , va rog sa mi spuneti la ce distanta sa i plantez intre ei ? , si la ce distanta sa i plantez fata de tuia ?, cum se planteaza corect ? , ce tratamente sunt necesare si ce ingrasaminte sa folosesc anual ?. Multumesc.
  1
  1
  Radu
  5 mai 2020
  Buna ziua, Pe o latura a curtii am 6 mesteceni cam de 12-14 ani cu inaltimea de peste 12 m. Din pacate jumatatea inferioara a ramas cam fara ramuri, coroana formandu-se la varf. Mai pot face ceva pentru a stimula cresterea ramurilor (si implicit infrunzirea) in partea de jos? Va multumesc.
  0
  1
  Valentin
  30 aprilie 2020
  Buna ziua, am 4 mesteceni cu o inaltime de aproximativ 4 m, plantati anul trecut. De aprox 1 saptamana, am observat ca au inceput sa se “ strambe”, “ aplece” de la varf/jumatate..ca si cum nu si ar mai putea sustine frunzele..par a suferi de ceva anume si nu stiu(nu ma pricep) care ar fi motivul. Vreau sa mentionez ca pomii se regases pe o suprafata unde am si gazon, suprafata care este prevazuta cu sistem de irigare. M am gandit ca poate fi asta cauza..ca ar putea suferi de la prea multa apa?! Mai vreau sa va spun ca, la moment dat, nefiind foarte atent, cand am tins gazonul, i am atins putin la radacina, un alt aspect din cauza caruia m am gandit ca ar putea suferi. Va rog din suflet sa mi dati un sfat in condtiile in care puteti in vederea depistarii problemei. Multumeac mult Stoica Valentin
  0
  2