Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71898 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Politica de confidentialitate

Ultima actualizare: mai 2018

I. Informații generale

S.C. PestControl Expert S.R.L., detinatorul "botanistii.ro", are notificarea numarul 29426 din 9 septembrie 2013 la registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. S.C. PestControl Expert S.R.L. respectă legile în vigoare privind confidenţialitatea informaţiilor (Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea daleor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice).

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale PestControl Expert S.R.L., cu sediul in str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965, România.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet, botanistii.ro.

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

II.1. Dacă sunteți client al botanistii.ro, S.C. PestControl Expert S.R.L va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume și prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați botanistii.ro, de exemplu comportamentul/preferințele/obișnuințele dumneavoastră în cadrul botanistii.ro, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin botanistii.ro sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea botanistii.ro.

Dacă pentru a vă crea cont de utilizator în botanistii.ro, utilizați contul dumneavoastră de Facebook sau Google, PestControl Expert S.R.L. va prelucra următoarele date publice de profil afișate de aplicațiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

În cazul în care alegeți să vă creați cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe botanistii.ro, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia va fi creat automat un cont. În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de PestControl Expert S.R.L., iar contul creat va fi șters automat.  

II.2. Dacă sunteți vizitator al botanistii.ro, PestControl Expert S.R.L. va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării botanistii.ro, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul formularului pentru întrebări sau reclamații, în măsura în care îl completați.

II.3. Dacă aplicați pentru un job în cadrul PestControl Expert S.R.L. în calitate de candidat, prin accesarea secțiunii Cariere disponibilă pe botanistii.ro, PestControl Expert S.R.L. va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în acest context, cum ar fi nume, prenume, adresa de e-mail, telefon, experiență precum și orice alte date incluse în documentele pe care alegeți să le încărcați în această secțiune.

II.4. Dacă sunteți persoană de contact a Partenerilor sau potențialilor Parteneri, PestControl Expert S.R.L. prelucrează datele dumneavoastră de contact, cum ar fi nume și prenume, adresă de e-mail și telefon pe care le furnizați în contextul inițierii sau desfășurării relației contractuale cu Partenerii sau potențialii Parteneri.

III. Scopurile și temeiurile de prelucrări

III.1. Dacă sunteți client al botanistii.ro, PestControl Expert S.R.L. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră și botanistii.ro, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea și facturarea comenzii plasate pe botanistii.ro, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și PestControl Expert S.R.L.. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și PestControl Expert S.R.L..

  • pentru îndeplinirea obligațiilor legale care incumbă PestControl Expert S.R.L. în contextul serviciilor prestate prin intermediul botanistii.ro, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea PestControl Expert S.R.L. de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin botanistii.ro.

  • pentru activități de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanță  (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele și serviciile oferite de PestControl Expert S.R.L., prin botanistii.ro.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul creării contului, sau ulterior creării contului, la secțiunea Informațiile contului meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opțiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conținând comunicări comerciale. În plus, puteți să vă dezabonați prin accesarea secțiunii Informațiile contului meu.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

  • în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a botanistii.ro, realizarea de profiluri de preferințe de consum, în principal, în vederea îmbunătățirii experienței oferite pe botanistii.ro.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al PestControl Expert S.R.L. de a îmbunătății permanent experiența clienților pe botanistii.ro. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

III.2. Dacă sunteți vizitator al botanistii.ro, PestControl Expert S.R.L. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru activități de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanță  (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele și serviciile oferite de PestControl Expert S.R.L., prin botanistii.ro.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe botanistii.ro. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opțiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conținând comunicări comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

  • pentru rezolvarea plângerilor, reclamațiilor și pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăți experiența dumneavoastră oferită pe botanistii.ro.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al PestControl Expert S.R.L. de a asigura funcționarea corectă a botanistii.ro, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor botanistii.ro, inclusiv prin soluționarea diferitelor întrebări sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

III.3. Dacă alegeți să aplicați la un job prin botanistii.ro, în calitate de candidat, PestControl Expert S.R.L. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru desfășurarea activităților specifice de recrutare pentru anumite posturi vacante în cadrul PestControl Expert S.R.L..

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază demersurile la cererea dumneavoastră pentru încheierea unui contract. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea PestControl Expert S.R.L. de a vă avea în vedere în procesul de recrutare pentru diferite posturi.

  • pentru celelalte scopuri și temeiuri enumerate la secțiunea III.2. de mai sus.

III.4. Dacă sunteți persoană de contact a Partenerilor sau potențialilor Parteneri, PestControl Expert S.R.L. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru inițierea sau desfășurarea relației contractuali dintre PestControl Expert S.R.L. și Parteneri sau potențiali Parteneri

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al PestControl Expert S.R.L. de a iniția și desfășura relațiile contractuale în contextul oferirii serviciilor pe botanistii.ro. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop poate avea drept consecințe imposibilitatea PestControl Expert S.R.L. de a-și desfășura activitatea.  

  • pentru celelalte scopuri și temeiuri enumerate la secțiunea III.2. de mai sus.

IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, PestControl Expert S.R.L. va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform politicilor interne ale PestControl Expert S.R.L., respectiv pe durata necesară îndeplinirii obligațiilor legale care revin în sarcina PestControl Expert S.R.L. (de exemplu, în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exercițiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

În situația în care sunteți client și vă exercitați opțiunea de ștergere a contului de utilizator, prin apăsarea butonul Ștergere cont din secțiunea Informațiile contului meu, PestControl Expert S.R.L. va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin botanistii.ro. În acest sens, dacă alegeți să vă ștergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri și/sau sms-uri de acest gen. Totuși, dorim să vă informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos. În cazul în care solicitați ștergerea contului, însă pe acel cont există cel puțin o comandă activă, cererea de ștergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor și finalizarea ultimei comenzi active.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, PestControl Expert S.R.L. va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de PestControl Expert S.R.L. pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

În cazul în care alegeți să aplicați la un job pe botanistii.ro, în calitate de candidat, PestControl Expert S.R.L. va păstra datele cu caracter personal atât cât este necesar pentru procesul de recrutare. În cazul în care nu sunteți selectat pentru poziția pentru care ați aplicat, PestControl Expert S.R.L. va prelucra datele dumneavoastră pe care le-ați furnizat pentru a vă avea în vedere pentru alte procese de recrutare, dar nu mai mult de 3 ani de la data la care ați furnizat datele.

În cazul în care sunteți persoană de contact a Partenerilor sau potențialilor Parteneri ai PestControl Expert S.R.L., datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi prelucrate pe durata necesară pentru încheierea / executarea contractului și ulterior potrivit politicilor interne și obligațiilor legale, inclusiv cele privind arhivarea.

1. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, PestControl Expert S.R.L. poate dezvălui datele dumneavoastră către Parteneri, către societățile afiliate PestControl Expert S.R.L., către terțe persoane sau entități care sprijină PestControl Expert S.R.L. în oferirea de servicii prin botanistii.ro (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru administrarea botanistii.ro, inclusiv pentru intermedierea relației dintre dumneavoastră și partenerii noștri care comercializează produse prin această pagină de internet, în măsura în comandați produse vândute de aceștia;
  • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități clienților, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către PestControl Expert S.R.L. prin botanistii.ro;
  • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea botanistii.ro și a serviciilor derulate prin intermediul ei;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
  • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

Pentru prelucrarea de date derulată de partenerii cu care intrați în relație, potrivit Termenelor și condițiilor, prin intermediul botanistii.ro și care prelucrează datele dumneavoastră în nume propriu, în calitate de operatori de date, vă rugăm să aveți în vedere politicile de confidențialitate oferite de acei parteneri. PestControl Expert S.R.L. nu are niciun control asupra modului în care vă sunt prelucrate datele de către aceștia.

2. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către PestControl Expert S.R.L. pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

VII. Drepturile de care beneficiați

În legătură cu această prelucrare de date, aveți dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării, dreptul de vă opune prelucrării în limitele și condițiile prevăzute de lege, precum și dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, dacă alegeți să oferiți consimțământul dumneavoastră, aveți dreptul să-l retrageți în orice moment, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de PestControl Expert S.R.L. pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. În plus, aveți dreptul de a depune plângeri la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

In conformitate cu dispozitiile Regulamentului 2016/679/UE, in calitate de persoana vizata, veti urmatoarele drepturi:
-dreptul de a avea acces la datele dvs: puteti solicita să vi se comunice categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate, scopul în care are loc prelucrarea, destinatarii cărora le-au fost sau vor fi comunicate, perioada pentru care se preconizează că vor fi stocate sau, dacă acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili această perioadă; existența unui proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri;
-dreptul de a solicita rectificarea datelor: în situația în care exista erori cu privire la datele care va sunt prelucrate, aveți posibilitatea de a solicita corectarea lor; în cazul în care datele sunt incomplete, puteti solicita completarea lor. Rectificarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate 
-dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor: aveți dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor în urmatoarele situații: daca ați contestat exactitatea datelor, pentru o perioadă care ne permite să verificam exactitatea datelor; daca prelucrarea este ilegală, iar dvs va opuneti ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; dacă operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; dacă v-ati opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra drepturilor dvs
-dreptul de a solicita stergerea datelor: puteți solicita stergerea datelor prelucrate, dacă datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate , dacă v-ati retras consimtamantul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrarea; dacă va opuneti prelucrarii și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale. 
-dreptul de a solicita transferul datelor (la portabilitatea datelor): puteți solicita transferul datelor dvs. către un alt operator dacă prelucrarea are la baza consimtamantul dvs și prelucrarea este una automata
-dreptul de a va opune prelucrarii: aveți dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dvs dacă ele privesc marketingul direct. Totodata, va puteti opune prelucrarii, cu excepția cazului în care operatorul demonstrează că are motive legitime care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dvs sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. 
-dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizata a datelor. Dvs nu veti face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizata a datelor.


Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la: vanzari@pce.ro

Monitorizarea respectării cerințelor legale în acest domeniu este asigurată inclusiv de către responsabilul cu protecția datelor desemnat în cadrul PestControl Expert S.R.L., având următoarele date de contact: vanzari@pce.ro

Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: Politica cookie-uri