Am plantat un cais in aceasta primavara care nu a inmugurit inca

Acest subiect conține 3 răspunsuri are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Tom Botanistul 29 aprilie 2015 la 11:16 am.

 • Autor
  Mesaje
 • 3 Răspunsuri
 • #2037 Răspuns
  Catalin

  Am plantat un cais in aceasta primavara. Nu a inmugurit inca, dar a inceput sa curga clei, de unde a fost scurtat la 70 cm .Care ar fi cauza si ce trebuie facut?

 • #2038 Răspuns
  Tom Botanistul

  Puteti aplica pe zona unde a fost taiat Mastic Arbokol (http://www.botanistii.ro/kollant-mastic-arbokol-cupru.html), acesta imbinand caracteristicile traditionale ale masticului pentru altoit cu efectul benefic al cuprului impotriva ciupercilor si bolilor. Preventiv, puteti trata cu un fungicid impotriva bolilor cum ar fi Dithane (http://www.botanistii.ro/dowagro-dithane-m-45.html), 20g diluate in 10 l de apa.
  Mai multe detalii legate legate de tratamentele samburoaselor puteti gasi accesand http://www.botanistii.ro/blog/calendarul-tratamentelor-samburoase/ .

 • #2966 Răspuns
  Dunca Adrian

  am 6 caisi si anul asta pe langa faptul ca nu au dat fructe,nu au dat nici frunze la patru dintre ei. se usuca sau sunt sperante sa-si mai revina ? trebuie stropiti cu ceva?

  • #2970 Răspuns
   Tom Botanistul

   Va rugam sa ne mentionati daca ati efectuat vreun tratament pentru caisi pana acum.


N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin email când apare un răspuns nou.

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Sunt de acord cu Politica de Confidențialitate.
Adaugă răspunsul tău:
Informația ta:Mărimea maximă a documentului este 5000 KB.Adaugă fișier<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">