Summit Agro

Tom Botanistul, ajutor in gradina acum 4 ani

 

Summit Agro este o companie specializata in dezvoltarea si distributia de produse avansate din punct de vedere tehnic, inclusiv al produselor de protectie a plantelor, ingrasamintelor si semintelor. Compania face parte din Sumitomo Corporation, una dintre companiile multinationale de conducere din Japonia.

Summit Agro Romania s-a infiintat in anul 1997 si apartine grupului de firme cu capital japonez Sumi Agro Europe, care la randul sau apartine corporatiei Sumitomo din Japonia. SUMITOMO CORPORATION dateaza din 1630 si se numara printre cele mai mari corporatii din Japonia. Este prezenta in peste 150 de tari, avand peste 65.000 angajati.

Summit Agro are ca obiect principal de activitate comertul cu produse fitosanitare, seminte pentru agricultura si fertilizanti. Poate oferi prin numarul si diversitatea produselor din portofoliu pentru fermieri programe complete de protectie si de hranire a plantelor, incepand de la semanat pana la recoltare. Summit Agro are o varietate de produse macro si microambalate pentru satisfacerea nevoilor fermierilor cu exploatatii agricole mari cat si a celor care produc pe suprafete mici, pentru consum propriu sau pentru piata de fructe si legume proaspete.

Produsele sunt comercializate in Romania printr-o retea autorizata de distribuitori nationali, regionali si fitofarmacii. Misiunea firmei Summit Agro este de a se integra in agriculta din Romania si de a pune la dispozitia clientilor sai solutii performante, reprezentate de produse de protectia plantelor, seminte si fertilizanti de inalta calitate, create in urma unor activitati de cercetae de inalta performanta si calitate.

Produse comercializate in Romania:

Buna! Ai nevoie de ajutor?

Am nevoie de ajutor

Alătură-te discuției:

*