Vezi 1 fir de răspunsuri
Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Decorative de interior
Citrus

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec


  Discuții pe teme similare

 • Stan
  15 septembrie 2021
  Buna ziua! As aprecia cateva sfaturi/recomandari pentru urmatoarea situatie descrisa mai jos. Lamaiul are cca 1 an si a crescut in primele 8 luni langa o fereastra. Dupa ce a trecut de 1m inaltime a inceput sa se incline catre lumina. I-am pus o sustinere pt a sta drept si l-am tot rotit insa nu s-a indreptat. Acum are peste 1,5m si creste intr-o incapere cu geamuri pe 3 laturi si tavan. Practic, oun fel de sera…l-am tinut in continuare cu sustinere pt a sta vertical… S-a dezvoltat foarte tare cu multe frunze noi insa tendinta este in continuare de a se inclina. Ce imi recomandati, sustinere in continuare, lasat liber sau taiat extremitati? Multumesc
  0
  1
  Ghe Gina
  15 septembrie 2021
  Buna ziua! Am un lamai altoit in luna iulie a dat un muguras apoi 2 frunzulițe. De ce dupa 2 luni frunzele au rămas mici nu s-au mai dezvoltat?
  0
  4
  Lambescu Dan
  4 septembrie 2021
  Buna ziua, detin de aproximativ 4 ani un lamai care rodeste....vara il tin in aer liber iar iarna intr-un spatiu inchis De aproximativ o luna am observat niste formatiuni tari si cristaline pe frunze si petiole...mai mult, frunzele noi se usuca si cad pana sa ajunga la maturitate. Atasez si 2 poze care cu siguranta vor fi mai sugestive decat descrierea mea Cu consideratie
  0
  3
  Doinita Gheorghiade
  24 august 2021
  Buna ziua, am un lamai caruia i am aplicat tratament cu antario apoi biplantol, conform reconandarilor dumneavoastra, se prezinta bine dar astazi au aparut cateva frunze galbene care au si cazut. Care sa fie cauza? Inca il stropesc cu biplantol la interval de 8 zile aprox. Atasez cateva imagini si va rog sa imi dati un sfat. Multumesc.
  0
  1
  Loriana
  28 iulie 2021
  Avem 5 mandarini pe care i-am plantat iarna trecuta si care acum pare ca trec prin vremuri grele. Apartamentul nostru este foarte luminat, fiind pozitionat pe sud, mandarinii au fost tinuti pe pervaz, in interior, avand soare abundent (direct) incepand cu ora 12 pana spre 6-7 seara. Le-a mers foarte bine pe timp de primavara, insa acum frunzele lor incep incet, incet sa se deschida la culoare si sa rugineasca, de cand cu caldurile astea mari. Au fost 6 mandarini la inceput, insa la unul s-a uscat fiecare frunza si a cazut, iar tulpina s-a uscat si ea. Cum ii putem readuce la viata?
  0
  5