Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71846 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

K-Othrine PROFI EC 250, 1 litru

K-Othrine PROFI EC 250, 1 litru

233,24 Lei Prețul include TVA

K-Othrine PROFI EC 250, 1 litru

K-Othrine PROFI EC 250, 1 litru

Transport Gratuit

Disponibil În Stoc

Esti ultimul insecticid lansat de Bayer pe piata din Romania, la finalul lunii Martie 2014. Fiecare litru de insecticid contine 25 grame de deltametrin si 225 gr PBO (piperonil Butoxid).

233,24 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Continut in substanta activa: 25 g/L (2,7% w/w) deltamethrin + 225 g/L (23,9% w/w) piperonil butoxid (PBO)

K-Othrine PROFI EC 250 este un concentrat emulsionabil, miscibil cu apa si cu distilate de petrol de tip kerosene, ce se prezinta sub forma unui lichid limpede, de culoare galbuie, cu un usor miros, specific hidrocarburilor aromatice. Nu este coroziv si nu pateaza.

K-Othrine PROFI EC 250 combate toate insectele daunatoare si generatoare de disconfort din igiena publica , dar se recomanda in special in tratamentele de combatere a insectelor zburatoare precum: tantari, muste, molii, viespi. K-Othrine PROFI EC 250 poate fi utilizat in exterior pentru dezinsectiile sezoniere din zonele urbane (parcuri, cartiere de locuintte, artere de circulatie, zone de agrement, etc), dar si in interior pentru locuinte, birouri, hoteluri, unitati de alimentatie publica, spitale, zone mijloace de transport, depozite, ferme, etc.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE SI DOZE RECOMANDATE DE LUCRU:

1. Tratamente sub forma ceata termica (“ceata calda”, thermal fogging) pentru combaterea insectelor zburatoare

- in exterior: 30 - 40 ml K-Othrine PROFI EC250 /5 L solvent organic pentru 1 ha;
- in interior: 50 ml K K-Othrine PROFI EC250/ 1 L solvent organic pentru 2000mc.

2. Tratarea suprafetelor prin pulverizare grosiera (aplicare reziduala)

- pentru insecte zburatoare: 30 - 40 ml produs / 5L apa / 100 mp
- pentru insecte taratoare: 30 - 60 ml produs/5L apa/100 mp

*) pentru infestari masive, recomandam dublarea dozelor recomandate de lucru

3. Tratamente tip ULV (in volum ultra-redus) pentru combaterea insectelor zburatoare

- in exterior: 30 ml K-Othrine PROFI EC250 /2 L diluant, pentru 1 ha.
- in interior: 40 ml K-Othrine PROFI EC250 /0.8 L diluant pentru 1500 mc.

*) Diluantul recomandat, in cazul tratamentelor tip ULV poate fi: apa, solvent petrolier tip Naphta, ulei tip biodiesel sau kerosene.

Eficacitatea tratamentului in exterior depinde de conditiile atmosferice. La exterior, nu se efectueaza tratamentele pe vant puternic sau ploaie. Aplicarea se va face in conformitate cu standardele si dispozitiile legale in vigoare ale activitatii de dezinsectie.

Activitate biocida: Produsul actioneaza prin contact si ingestie, asigurând un efect de soc, o activitate biocida de 24h in aer si pâna la 60 zile pe suport

Timpul de actiune: pana la 60 de zile

Categoria de utilizatori: Profesionali

Contraindicatii si restrictii: Se impun restrictii la aplicarea in prezenta albinelor; A nu se comercializa produsul catre personal neinstruit si necalificat;

Masuri de precautie si avertizare la aplicare si manipulare.

Aplicare: Cand se aplica produsul, se poarta echipament adecvat: masca de protectie a fetei, manusi corespunzatoare (cauciuc, PVA sau nitril) ochelari de protectie si salopeta.Eliminati echipamentele care sunt contaminate in interior, care sau sunt perforate sau pentru care contaminarea exterioara nu poate fi indepartata. Spalati intotdeauna mainile dupa utilizarea produsului. Evitati contactul cu pielea si mucoasele.

Niciodata nu se pastreaza insecticidul diluat; Se prepara o solutie proaspata de cate ori este necesar.
Dupa aplicare, se recomanda, pe cat posibil, limitarea accesului in perimetrul tratat timp de 4-6 ore, interval necesar pentru consumarea efectului biocid al produsului insecticid. Incinta tratata (in cazul tratamentelor la interior) se aeriseste timp de cel putin 12 ore (timp de pauza). Tratamentul este indicat a fi repetat o data la 7 zile, doar daca eradicarea infestarii nu a fost de 100%. In celelalte situatii, tratamentul urmator se efectueaza la nevoie, dar nu mai multe de 6/an.

Manipulare: Manipulati numai in zone prevazute cu o ventilatie adecvata cu evacuare.

Informatii privind protectia impotriva incendiului si exploziei: A se pastra departe de surse de caldura, scantei, flacara deschisa sau orice alte surse de aprindere. Vaporii pot forma cu aerul amestecuri explozive.

 Indicatii privind conditiile de pastrare, depozitare si de eliberare finala:

Depozitati in locuri accesibile numai persoanelor autorizate. Pastrati departe de razele solare directe. Pastrati containerele etans, intr-un spatiu uscat, rece si bine ventilat. Depozitati departe de alimente, bauturi si hrana animalelor. Temperatura de depozitare a produsului trebuie sa fie intre - 5 si 35C. Acest recipient, dupa ce este golit si continutul sau este folosit, este un deseu toxic, motiv pentru care ambalajele nu se reutilizeaza, ele se distrug sau se recicleaza conform legii in vigoare (program SCAPA)

Masuri de prim-ajutor: Contactul cu pielea: Poate aparea o usoara senzatie de arsura sau intepatura; Inlaturati imbracamintea si incaltamintea, daca sunt contaminate. Spalati imediat pielea cu multa apa si sapun. Solicitati sfatul medicului, daca iritarea persista mai mult de 24-48 ore. Contactul cu ochii: Clatiti imediat cu multa apa rece, pentru cel puţin 15 minute. Consultati medicul. In caz de ingestie: Clatiti gura cu multa apa si nu induceti, sub nici o forma, voma; nu se consuma nici un aliment sau bautura; asigurati aerisirea si consultati medicul;
Antidot: Nu exista antidot; se recomanda tratament simptomatic; administrarea de carbune medicinal, fara a fi o solutie specifica, a fost raportata a aduce rezultate pozitive si imbunatatirea starii generale.
Ingrijiri sub control medical (in caz de intoxicatie grava): Consultati fisa de securitate a produsului.

Masuri de protectie a mediului inconjurator: Periculos pentru fauna acvatica; Nu contaminati apa potabila, canalele de irigatii sau alte suprafete de apa (rauri, lacuri, balti, etc.); A nu se deversa resturi de produs pe terenuri cultivate; Nu pulverizati in prezenta curentilor puternici de aer. Se vor informa apicultorii, in scopul protejarii populatiilor de albine, cu recomandarea mentinerii in stup pentru maxim 24 ore.

Depozitarea se face intr-un loc racoros si uscat, departe de surse de caldura sau alte potentiale surse de incendiu. Cand se depoziteaza la o temperatura de pana la 35 grade C, K-Othrine PROFI EC250 are o valabilitate de 2 ani. 

Termen de valabilitate: pana la 2 ani de la data fabricatiei.

Informații Tehnice

Producator Bayer
Modalitate de ambalare 1 litru
Utilizatori profesionisti
Valabilitate (ani) Nu
Formulare/Stare EC - concentrat emulsionabil
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual, ULV - ceata calda, ULV - ceata rece
Substanta Activa Insecticide deltametrin, piperonilbutoxid
Concentratie Substanta Activa 25 g/litru, 225 g/litru
Modul de actiune contact, ingestie
Miros puternic iritant
Dozaj N/A
Combate activitatea gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare, miriapode, muste, plosnite de pat, purici, tantari, viespi

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?