Află cine ne recomandă

4,75348 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Informatii despre cum poti intra in posesia produselor dorite

ATENȚIE!

Având în vedere situația actuală în legătură cu răspândirea COVID-19, este important să fim atenți și precauți, așa că te rugam să iei în considerare livrarea prin curier și plata online cu cardul. Cu toate acestea, continuăm să oferim și opțiunea de ridicare de la sediu a comenzilor, doar dacă acestea au fost plasate înainte pe site și achitate online cu cardul. În momentul în care comanda este pregătită, veți primi un mesaj de confirmare pentru a veni la sediu și ridica produsele.

Comenzi exclusiv online

În perioada următoare

Achitarea comenzilor se va face online

sau fizic la sediul nostru, cu cardul prin POS.

În acest context, dorim să te asigurăm că am implementat proceduri noi pentru siguranța ta, dar și a noastră, în ceea ce privește ridicarea comenzilor de la sediu. Prin urmare, avem rugămintea să respectați pașii de mai jos:

 

 1. După primirea mailului de confirmare, vă puteți prezenta la sediul nostru;
 2. Sunați la interfon;
 3. Asteptați reprezentantul nostru care va prelua numele dumneavoastră și numărul comenzii;
 4. La primirea comenzii, plata se va face exclusiv cu cardul (dacă nu s-a achitat deja online).

VĂ RUGĂM SĂ REVENIȚI A DOUA ZI

Dacă la sediul nostru se regăsește un număr mare de persoane

Distanța de 1,5 metri între persoane!

Pentru siguranța tuturor, vă rugăm să păstrați distanța între persoane în așteptarea comenzii.

Aceste măsuri de protecție pot aduce după sine încetinirea proceselor de gestionare și livrare a comenzilor. Însă înțelegem că circumstanțele actuale cer responsabilizarea domeniului nostru de activitate mai mult ca niciodată, astfel tindem spre îndeplinirea fiecărei comenzi.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare,

Echipa Botaniștii


Produsele prezente pe Botanistii.ro pot fi cumparate urmand o procedura simpla si intuitiva:
Mai intai alegeti produsele pe care doriti sa le achizitionati, folosindu-va de meniurile de produse  existente in partea de sus si in partea stanga a paginilor. Produsele dorite pot fi adaugate in cosul de cumparaturi folosind butonul Adauga in cos.

Pentru a finaliza comanda apasati butonul Vizualizeaza cosul ce va aparea in partea dreapta a ecranului in urma adaugarii unui produs in cos.

In pasii urmatori vi se vor cere mai multe detalii legate de adresa de livrare si de modalitatea de facturare, informatii legate de metoda de livrare si de felul in care se face plata. Acesti pasi sunt destul de bine structurati.
Pentru o descriere mai amanuntita puteti folosi tutorialul de comanda

Cum platesc comenzile plasate pe site:

Plata produselor de pe www.botanistii.ro poate fi facută in 3 moduri:

 • Rambus atunci cand comanda este achitata catre agentul serviciului de curierat rapid in momentul in care va livreaza produsele comandate.
 • Cu cardul bancar in momentul plasarii prin intermediul platformei MobilPay.ro
 • Transfer bancar / Ordin de plata: Plata se efectueaza in maxim 3 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii. Confirmarea platii se face prin email la adresa vanzari@pce.ro sau prin fax la numarul 031.814.51.06. Comanda este procesata dupa confirmarea platii.
  • PestControl Expert S.R.L.
  • Reg. Com.: J40/14657/12.12.2012
  • CUI: RO 31008225
  • RON: RO55 INGB 0000 9999 0629 8907 (recomandat)
  • RON: RO95 BTRL RONC RT03 3031 0301
  • RON: RO40 TREZ 7005 069X XX01 1279
  • EUR: RO28 INGB 0000 9999 0629 8908
  • Fax: 031.814.51.06 
  • Email: vanzari@pce.ro 

Produse cu livrare gratuita:

produse transport gratuit

Indiferent de localitate si cantitate, produsele marcate cu banda portocalie "Transport Gratuit" au transportul gratuit.

Costul de transport nu este calculat pentru comenzile care contin cel putin un produs marcat cu banda portocalie "Transport Gratuit". Daca aveti 100 kg de produse in promotie, transportul va fi 0. La adaugarea oricarui produs, cu orice greutate, costul de transport va continua sa lipseasca.

Daca veti achizitiona doar produse care nu sunt in promotie, valoarea transportului va figura in cosul de cumparaturi si se calculeaza automat in functie de greutatea coletului si de firma de curierat pe care o alegeti. Totalul va fi afisat si in email-ul de comanda pe care il veti primi dupa ce finalizati comanda.

Cum se face livrarea produselor in Bucuresti:

 • aveti optiunea de curierat in 24 ore prin Fan Courier la costul de 8 lei, TVA inclus pentru plicuri si 9 lei, TVA inclus pentru colete de 1 kg. Kilogramele aditionale se taxeaza cu 0.9 lei/Kg. Livrarile se fac in urmatoarea zi lucratoare pentru comenziile lansate pana in ora 14:00, de luni pana vineri. Daca va fi plasata vineri (dupa ora 14:00), sambata sau duminica, ne angajam sa expediem comanda in prima zi lucratoare.
 • sau prin curierat pe bicicleta. Costurile sunt calculate in functie de greutatea coletului. Timpul de livrare este de 2-6 ore.

Cum se face livrarea produselor la nivel national:

livrare fan courier

 • serviciul Standard24 ore Fan Courier. Livrarile se fac in urmatoarea zi lucratoare pentru comenziile lansate pana in ora 14:00, de luni pana vineri. Daca va fi plasata vineri (dupa ora 14:00), sambata sau duminica, ne angajam sa expediem comanda in prima zi lucratoare.
  Tarife de livrare sunt:
  - 10 lei, TVA inclus pentru plicuri
  - 11 lei, TVA inclus pentru colete. Kilogramele aditionale se taxeaza cu 0.9 lei/kg, TVA inclus.
  Daca doriti sa se faca livrarea in afara localitatilor unde sunt sedii Fan Courier, costul de transport va fi cu 0.9 lei/km, TVA inclus, mai mult.
 • gls romaniaserviciul de curierat la nivel national prin intermediul GLS Romania. Tarifele de livrare sunt de:
  - 12 lei, TVA inclus pentru colet de pana in 2 kg,
  - 13 lei, TVA inclus pentru colet intre 2.1 – 5 kg,
  - 17 lei, TVA inclus pentru colet intre 5.1 – 10 kg,
  - 20 lei, TVA inclus pentru colet intre 10.1 – 20 kg,
  24 lei, TVA inclus pentru colet intre 20.1 – 30 kg,
  32 lei, TVA inclus pentru colet intre 30.1 – 40 kg. Greutatea maxima admisa este de 30 kg pentru clientii persoane fizice si 40 kg pentru persoanele juridice. Expeditiile ambalate sub forma mai multor colete se vor taxa separat per unitate, conform aceleasi grile de pret. Livrarile se fac in urmatoarea zi lucratoare pentru comenziile lansate pana in ora 14:00, de luni pana vineri. Daca va fi plasata vineri (dupa ora 14:00), sambata sau duminica, ne angajam sa expediem comanda in prima zi lucratoare.