• Acest subiect este gol.
Vezi 2 fire de răspunsuri
    • Marina
      12 mai 2023
      4 urează frunze verzi

      Syngonium – informatii despre ingrijire

      Bună ziua! Mi-a donat o mătușa aceste 2 plante, cred ca sunt iedera dracului, dar nu sunt sigura. Momentan le-am pus pe balcon unde au lumina indirecta. As vrea sa le schimb substratul si ghiveciul și sa le aranjez putin, sa le fac tufa mai mare. Puteți să mă ajutați, vă rog, cu sfaturi pentru a avea grija de ele cat mai bine si corect? Le ador și chiar as vrea sa prospere in continuare.

      # 165073

      2 Răspunsuri

      Răspunde
    • Alexia
      12 mai 2023

      Planta din poza este Syngonium. Prefera un substrat aerat si umiditate crescuta (daca nu aveti umiditate foarte crescuta, o puteti pulveriza cu apa).

      # 165099
      2 urează frunze verzi
    • Emilia LCunoscător
      15 mai 2023

      Buna ziua. Din fotografie cred ca este Syngonium, cum a spus cineva mai sus. Aceste plante sunt usor de ingrijit, au nevoie de lumina indirecta, umiditate atmosferica mai ridicata, udarea sa se faca atunci cand substratul se usuca mai mult intre doua udari, dar nu in totalitate.
      Syngonium se transplanteaza atunci cand ghiveciul nu mai este suficient de incapator, iar aceasta frecventa depinde de conditiile de crestere. Daca le-ati primit recent, cred ca ar trebui sa le lasati o perioada sa se acomodeze cu mediul din noua casa. Informatii pe aceasta tema puteti gasi si in acest articol (Transplantarea plantelor decorative de interior).
      Daca doriti sa-i administrati si ingrasamant, poate va ajuta acesta: Ingrasamant Organic Plante Interior Zimmerpflanzen, 350 ml, pe mine m-a ajutat cand l-am aplicat la plantele de interior.

      # 165378
      1 urează frunze verzi
Vezi 2 fire de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail și prin notificare (în aplicație) când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

plante-ornamentale-interior-ingrijire
ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Plante Ornamentale de interior

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Estimare livrare

Afișează variante
Înapoi