Vezi 1 fir de răspunsuri
Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin email când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Imagine
Adaugă fotografii
Acestea ne ajută să identificăm mai ușor problema
Mărimea maximă a documentului este 20 Mocd.

  Discuții pe teme similare

 • Emy
  31 mai 2021
  Mentionez ca nu au fost deloc stropiti in acest an.
  0
  3
  Carmen Blaj
  3 aprilie 2017
  Buna ziua, Ma intereseaza un pesticid pentru pruni impotriva atacului viespilor.
  0
  1
  Sergiu C.
  2 iulie 2020
  Buna ziua, Imi spuneti va rog cu ce problema se confrunta prunul meu si care este solutia de urmat. Va multumesc.
  1
  4
  Badescu Anina
  24 mai 2021
  Prunul are 10 ani, nu am folosit niciun îngrășământ pentru el. Acești purici au apărut în urmă cu vreo 10 zile.
  0
  1
  Bogdan COSTEA
  24 mai 2021
  Buna ziua, am si eu o problema cu prunul din gradina. Acesta are 4 ani, a fost toaletat in luna martie de catre un profesionist ce se ocupa cu taieri/toaletari. Pomul are rod dar a inceput sa piarda fructele si are pe frunze ceea ce vedeti in pozele atasate, respectiv niste gaurele ca si cum ar fi arse sau ciuruite de o vietate. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi.
  0
  1
  Sofia
  17 mai 2021
  Bună ziua, am remarcat 2 specii de afide la prun. Unele sunt verzi și celelalte negre cu dungi albe. Am facut poze de detaliu și le atașez aici. Prunul a inceput sa facă prune mici, va rog sa îmi spuneți dacă este OK sa il stropesc acum și ce trebuie sa cumpăr. Va mulțumesc!
  0
  1
  Maria
  14 mai 2021
  Prun Delicous anul II, am observat “prin in frunza un viermisor. El este irigat si toti pomii au fost stropiti la inceputul primaverii cu zema bordeleza si topsin de domnul care i-a curatat.
  0
  1
  Andrei Ignia
  10 mai 2021
  Buna ziua! Am parcurs toate postarile, din forum, legate de prun ca sa gasesc un tratament pentru prunul meu. Nu stiu ce soi este, anul trecut l-am primit si plantat. A patit asta atat anul trecut cat si anul acesta. A dat floare acum, incep sa se formeze fructele dar frunzele nu sunt ok. Nu l-am stropit niciodata. Va rog sa-mi recomandati un tratament pentru prun. Daca aveti si o optiune bio sau mai putin invaziva dar cu efect, m-ar ajuta mult. Va multumesc!
  1
  2
  Mircea Rusu
  6 mai 2021
  Va scriu cu scopul de a primi un sfat din partea dv legat de ceea ce am identificat in livada de pruni, La 4 zile de la scuturarea totala a florilor. Cel mai probabil, punctele negre de pe frunze sunt larve, iar pe langa aceasta am observat si o musculita. Chiar daca am achizitionat un insecticid - decis 25wg - nu am reusit sa efectuez stropirea de scuturatul florilor. Acum Intrebarea mea este daca mai pot actiona cu decis impotriva larvelor in acest moment sau ar trebui sa aplic alta solutie ? Multumesc frumos de raspuns. Mentionez ca nu am aplicat alte stropiri pana la acest moment.
  0
  1
  Roxana
  5 mai 2021
  Buna ziua, am observat niste puncte albe pe cateva crengi ale prunului meu pitic. Puteti sa-mi spuneti, va rog, ce ar putea fi si cum le pot elimina? Multumesc!
  0
  1