Vezi 5 fire de răspunsuri
Vezi 5 fire de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Piersic cu frunze arse Comunitatea Botanistii
Bolile plantelor
Bolile plantelor

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec


  Discuții pe teme similare

 • Hotea Monica
  19 august 2021
  De ce se usuca frasinul? Comunitatea BotanistiiDe ce se usuca frasinul? Comunitatea BotanistiiDe ce se usuca frasinul? Comunitatea BotanistiiDe ce se usuca frasinul? Comunitatea Botanistii
  Buna ziua. Am plantat 3 frasini cam de doua luni. De cateva zile am observat ca unul dintre ei are frunzele uscate, stranse, cu pete ruginii pe margine, si parca incepe sa aiba si celalat frasin pete pe cateva frunze. De udat ii ud zilnic sau cel putin o data la doua zile. Oare care ar putea fi cauza? Va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac. Multumesc!
  0
  3
  Trimite
  Viviana
  12 iulie 2021
  De ce se ingalbenesc acele brazilor coreeni? Comunitatea BotanistiiDe ce se ingalbenesc acele brazilor coreeni? Comunitatea Botanistii
  Am cativa braduti coreeni plantati in ghivece. Sunt micuti (20-25cm inaltime), de aceea am preferat sa ii tin in ghivece de 5litri 1-2 ani inainte de a-i transplanta in gradina. Au crescut frumos in apr-iun, dar acum o parte din crengutele noi au inceput sa se ingalbeneasca. Ii ud cam la 2 zile, uneori intre udari pamantul se usuca la suprafata. Stau in soare toata ziua. Le-am facut un tratament cu Dithane, Calypso, Nissorun si zeama bordeleza, partial si-au revenit, dar alte crengute continua sa se usuce/ ingalbeneasca. Ce tratament trebuie sa le aplic si cu ce frecventa? Ce tratament imi recomandati pentru o gama mai larga se conifere (pini Strobus, Nigra, de Himalaya, Picea Glauca, brad Douglas, Zada, diverse variante de Tisa), toate mici, plantate in ghivece? Multumesc anticipat!
  0
  1
  Trimite
  Dani
  4 februarie 2021
  plante afectate simptome pe frunze Comunitatea Botanistii
  Ce funcicid recomandati pentru combatere?
  0
  1
  Trimite
  claudia
  25 august 2020
  Salcam globular frunze galbene Comunitatea BotanistiiSalcam globular frunze galbene Comunitatea Botanistii
  Buna ziua Am niste salcami globulari care de o luna au inceput sa li se ingalbeneasca f tare frunzele, ramand destul de golasi. Apa primesc in fiecare zi, de la aspersoare si mentionez ca anul trecut cu acelasi regim de apa nu au avut nici o problema. Imi puteti spune de ce anume sufera si ce tratament sa le fac? Am atasat si poze. Multumesc.
  0
  7
  Trimite
  Laura
  2 iunie 2020
  puncte rotunde pe frunze la orhidee Comunitatea Botanistiipuncte rotunde pe frunze la orhidee Comunitatea Botanistiipuncte rotunde pe frunze la orhidee Comunitatea Botanistiipuncte rotunde pe frunze la orhidee Comunitatea Botanistii
  Buna ziua. Pe frunza nou aparuta a orhideei au aparut mici puncte rotude, iar pe fata dorsala e aspra cu mici umflaturi. Puteti din poze sa - mi spuneti ce boala are. Va rog frumos. Va multumesc.
  0
  1
  Trimite