Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71846 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Cymina Ultra

Cymina Ultra

124,00 Lei Prețul include TVA

Cymina Ultra

  • Cymina Ultra

Cymina Ultra

Stoc epuizat

Este un insecticid cu spectru larg de aplicare substanta activa fiind Cipermethrin in concentratie de 3,7%. Diluatia recomandata este 2-4%.
124,00 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

CYMINA ULTRA este un insecticid cu spectru larg de aplicare. Acest produs poseda un efect devastator asupra principalelor categorii de daunatori care pot fi gasiti cu regularitate in zonele domestice sau industriale, cum ar fi:muste, tantari, gandaci, viespi, paianjeni, pureci, carii de lemn, greieri, scorpioni.

CYMINA ULTRA este de asemenea, extrem de eficient si asupra larvelor generate de aceste specii de daunatori. Cele trei componente ale produsului genereaza trei calitati principale ale acestuia: alungar, control si remanenta. De aceea, produsul poate fi considerat "numarul 1" in lupta cu daunatorii.

Cipermetrin are o mare performanta reziduala, cu un efect pana la 3 ori mai mare decat al altor formule pe baza de Permetrin.

Remanenta se afla in stransa legatura cu urmatorii factori de mare importanta: tipul suprafetei tratate, gradul si tipologia infestarii, temperatura si umiditatea, frecventa operatiunilor de curatenie.Tetrametrinul este un izomer al acidului crizantemic si are cel mai scazut grad de toxicitate.Testul Ld 50 efectuat in laborator a avut un rezultat de 20 de gr. pe kg, ceea ce face ca acest component sa aiba un grad de toxicitate mai mic decat extrasul de piretroizi.

Tertametrinul are cel mai rapid efect knock-down dintre toti piretroizii naturali sau sintetici cunoscuti pana in prezent. Este de asemenea,extrem de stabil in prezenta luminii si a caldurii extreme, si extrem de potrivit pentru solutiile pe baza de apa. Piperonil Butoxidul este un conponent sinergic care mareste eficienta ingredientului activ, inhiband activitatea de oxidare specifica enzimelor ce se ragasesc in organismul insectelor, activitate responsabila cu degradarea moleculelor ce formeaza insecticidul; in felul acesta sistemul natural de aparare al insectelor este complet anihilat.

Aplicaţii

CYMINA ULTRA trebuie sa fie folosit in dilutie 2-4 %. Rata maxima ar trebui folosita doar in cazul infestarilor grave sau in conditiile in care, suprafetele tratate sunt absolut netede(lipsa totala de porozitate). Produsul poate fi aplicat cu orice tip de pompa sau spray-uri. CYMINA ULTRA este aproape inodor si nu pateaza peretii proaspat varuiti sau vopsiti. Totusi, este sugerata evitarea aplicarii produsului proaspat spalti. Cipermetrinul este instabil in mediile alcaline.

Toxicitate

Clasificare data de “THE WHO RECOMMENDED CLASSIFICATION OF PESTICIDES BY HAZARD”:
Cypermethrin Class II - LD50 (mg/kg): 250
Tetramethrin N.C. - LD50 (mg/kg): >5000
PBO N.C. - LD50 (mg/kg): >7500


Produs de Colkim, Italia

Informații Tehnice

Utilizatori amatori, profesionisti
Valabilitate (ani) Nu
Formulare/Stare lichid
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual, ULV - ceata rece
Substanta Activa Insecticide cipermetrin, tetrametrin
Concentratie Substanta Activa 35 g/litru, 47 g/litru; 15.7 g/litru
Modul de actiune contact, ingestie
Miros usor iritant
Dozaj N/A
Combate activitatea furnici, gandaci de bucatarie, molii de alimente, muste, paianjeni, tantari, viespi

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?