Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71787 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

AquaPy, 1 litru

AquaPy, 1 litru

558,11 Lei Prețul include TVA

AquaPy, 1 litru

  • AquaPy, 1 litru
  • AquaPy, 1 litru

AquaPy, 1 litru

AquaPy, 1 litru

Transport Gratuit

Disponibil În Stoc

AquaPy este un insecticid formulat pe baza de piretrine naturale, extrase din florile Pyrethrum cinerariaefolium, sinergizate cu piperonil butoxid pentru imbunatatirea performantelor biologice.

558,11 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

AquaPy este formulat, integrat, pe baza de piretrine naturale – extract de plante provenit din polenul crizantemei africane (Pyrethrum cinerariaefolium) care actioneaza prin contact si ingestie asupra daunatorilor, distrugandu-le sistemul nervos si provocandu-le moartea

Caracteristicile insecticidul AquaPy: Formulat avand apa ca suport, dar si ca diluat in prepararea substantei de lucru, benefiicind de tehnologia patent Bayer FFAST, AquaPy este insecticidul ideal pentru tratamentul de scurta durata al incintelor sensibile, unde activitatea trebuie reinceputa imediat dupa aplicarea substantei si eradicarea populatiei de daunatori:
- are in compozitie cantitati minime de uleiuri minerale si compusi organici volatili, favorizand o biodegrabilitate accelerata, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare si nu este inflamabil.
- manifesta o eficacitate deosebita impotriva intregului spectru de insecte daunatoare: gandaci, muste si tantari, purici, paduchi, plosnite, molii, daunatori de depozite, urechelnite, furnici si viespi.
-este o substanta insecticida exclusiva prin extractele naturale folosite in compozitia sa, cu precadere, nediluat, folosindu-se cu dispozitive performante ULV de tipul "high performence fogging"
- este indicat a se aplica, cu precadere in incinte sensibile, care trebuie sa fie folosite imediat dupa dezinsectie, din industria alimentara , industria farmaceutica, hoteluri, restaurante, locuinte, spatii comerciale, cladiri de birouri, scoli, gradinite, institutii publice, etc.

Utilizarea insecticidului AquaPy:

Se foloseste cu precadere in incintele sensibile : spitale, policlinici, hoteluri, restaurante, scoli, gradinite, case, camine de batrani, incinte in care se depoziteaza, pregateste si serveste hrana.
Spatii de depozitare, indiferent de materialele sau alimentele depozitate.
Zone urbane: parcuri, spatii rezidentiale si de agrement, depozite de tutun

Daunatori vizati:
Tantari, viespi, molii, gandaci de bucatarie, gandacelul de tutun.
O utilizare specifica si dedicata a AquPy  este in combaterea gandacelului de tutun in incintele de uscare si depozitare a tutunului, fiind recomandat in acest sens de toti producatorii si procesatorii de tutun din lume.

Compozitie: 100 g de AquaPY  contine 3 g de piretrine naturale, 15 g de piperonil butoxide si coformulanti pana la 100g.

Formulare: emulsie in dispersie apoasa

Ambalaj: flacon de 1000 ml  

Informații Tehnice

Producator Bayer
Modalitate de ambalare 1 litru
Formulare/Stare EW - emulsie in apa
Utilizare amatori, profesionisti
Tipuri Aplicare ULV - ceata rece
Substanta Activa Insecticide extract de piretru
Modul de actiune contact, ingestie
Concentratie Substanta Activa 135 gr/Kg, 30 gr/Kg
Valabilitate (ani) Nu
Miros sesizabil
Combate activitatea gandaci de bucatarie, molii de alimente, muste, tantari, viespi

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?