Chemtura AgroSolutions, SUA

Tom Botanistul, ajutor in gradina acum 4 ani

 

Chemtura AgroSolutions este un furnizor de produse chimice agricole și produse de tratare a semințelor prin intermediul unui spectru larg de servicii la nivel mondial în cinci regiuni distincte:
– America de Nord
– America Latină
– Asia
– Subcontinentul indian
– Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Chemtura AgroSolutions este o companie globala cu colaborari in mai mult de 120 de țări.
Compania ofera o varietate de produse de sănătate a plantelor si de combatere a dăunătorilor pentru cultivatori. Produsele companiei, sunt susținute prin cercetare și expertiză pe teren, utilizarea de biochimice unice pentru a îmbunătăți calitatea culturilor și creșterea randamentului culturilor în multe piețe de specialitate.

Chemtura Corporation este o companie la nivel mondial avand produse chimice de specialitate listate la New York Stock Exchange și Euronext Paris (CHMT). Aceasta construieste chimia care ajuta ca alte produse sa fie mai durabile, mai sigure, mai curate și mai eficiente.

Cu sediul central în Philadelphia, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii, fabricarea de produse in 14 țări și vanzarea produselor în peste 100 de țări. Are aproximativ 4.300 de angajați în cercetare, producție, vânzări și facilități administrative, în fiecare piață importantă din lume, cu sedii regionale si centre de servicii partajate din São Paulo, Brazilia, Shanghai, China, Middlebury, Connecticut, SUA, si Manchester, Marea Britanie / Frauenfeld, Elveția. Euronext Paris (CHMT).

Produse comercializate in Romania:

Buna! Ai nevoie de ajutor?

Am nevoie de ajutor

Alătură-te discuției:

*