Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71787 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Victor Electronic M250pro, capcana soareci

Victor Electronic M250pro, capcana soareci

175,64 Lei

219,56 Lei

Prețul include TVA

Victor Electronic M250pro, capcana soareci

  • Victor Electronic M250pro, capcana soareci
  • Victor Electronic M250pro, capcana soareci

Victor Electronic M250pro, capcana soareci

Victor Electronic M250pro, capcana soareci

Transport Gratuit

Disponibil În Stoc

Spre deosebire de capcanele traditionale, Victor Electronic M250pro foloseste un curent de inalta tensiune care elimina soarecele in cateva secunde. Capcana este atat eficienta cat si productiva, eliminand pana la 3 soareci pe setare si pana la 100 pe set de 4 baterii AA.

175,64 Lei

219,56 Lei

Prețul include TVA

Descriere Produs

Spre deosebire de capcanele traditionale, Victor Electronic M250pro foloseste un curent de inalta tensiune care elimina soarecele in cateva secunde. Capcana este atat eficienta cat si productiva, eliminand pana la 3 soareci pe setare si pana la 100 pe set de 4 baterii AA ( bateriile nu sunt incluse in pachet). Aceasta capcana ofera o rata de combatere de 100%- ceea ce inseamna ca puteti scapa de problema micilor rozatoare chiar si intr-o singura noapte.
Victor Electronic M250pro este o capcana echipata cu o tehnologie avansata de circuit inteligent care detecteaza atunci cand un rozator intra in capcana. Odata ce rozatorul este in interior, designul patentat al tunelului si coloanele oblice tin soarecele pe loc pentru a preveni evadarea. Soarecele paseste pe placile metalice iar in acel moment ii este aplicat un soc rapid. De fiecare data cand capcana prinde un soarece, led-ul verde de pe partea superioara a capcanei se va aprinde intermintent pana la 7 zile. De asemenea, capcana simte cat de multi soareci prinde. In cazul in care in capcana se afla un singur rozator, se reseteaza automat si asteapta un altul. Cand capcana este plina, doar ridicati capacul pentru indepartarea rozatoarelor. Pentru resetare, doar inlocuiti momeala si reporniti capcana.

Mod de utilizare:
-Deschideti compartimentul pentru baterii si introduceti 4 baterii AA;
-Pentru momeala, deschideti capacul din partea de sus a capcanei si aplicati in compartimentul pentru momeala o cantitate mica de unt de arahide, ciocolata, alune sau orice alt aliment preferat de rozatoare;
-Asezati capcana in zonele unde ati observat activitatea soarecilor, sau de-a lungul peretelui pe unde circula. Capcana trebuie asezata longitudinal pe perete cu orificiul de intrare apropiat de perete;
-Porniti capcana;
-O lumina verde va clipi in momentul in care capcana functioneaza corespunzator;
-In momentul in care bateriile sunt descarcate, va aparea o lumina rosie intermitenta.

Victor Electronic M250pro dispune de un comutator integrat cu siguranta care dezactiveaza automat capcana ori de câte ori capacul este deschis. In plus, capcana include coloane oblice și un design unic care previne copiii și animalele de companie sa ajunga la capcana. Capcana nu are otravuri sau substante chimice si este sigur de utilizat oriunde în casa.

Dimensiuni: 16 x 8 x 4.5 cm.

Informații Tehnice

Producator Woodstream
Modalitate de ambalare 1 unitate
Tip capcane electronice
Putere lampa UV Nu
Suprafata acoperita Nu
Formulare/Stare plastic
Culoare alba
Combate activitatea soareci

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?