Află cine ne recomandă

4,75157 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Trimmer 50G+Tomigan 1L+Adjuvant Roller 0.25L, pachet 2.5 HA
Trimmer 50G+Tomigan 1L+Adjuvant Roller 0.25L, pachet 2.5 HA
228,90 Lei

Trimmer 50G+Tomigan 1L+Adjuvant Roller 0.25L, pachet 2.5 HA

  • Trimmer 50G+Tomigan 1L+Adjuvant Roller 0.25L, pachet 2.5 HA

Trimmer 50G+Tomigan 1L+Adjuvant Roller 0.25L, pachet 2.5 HA

Disponibil În Stoc

Trimitem coletul Neidentificat spre

Alege orașul de destinație

Dacă finalizezi comanda până Luni la ora 14:00

Prețul transportului este influențat de numărul de bucăți

Prețurile includ TVA

Poate fi folosit de

Personal instruit, Profesioniști, Populație
228,90 Lei

Unde te găsim?

Alege orașul în care dorești să primești pachetul pentru a primi estimări de durată și cost livrare

Descriere Produs

Valabilitatea certificatului de omologare va expira la data de 01.02.2020. Se acorda o perioada de comercializare pana la data de 01.08.2020 si de utilizare pana la 01.08.2021.

1.Erbicid Trimmer 50 G

Substanta activa: tribenurom metil 50.

Formulare: granule.

Mod de actiune: Trimmer este un erbicid selectiv, sistemic, sulfonilureic pe baza de tribenuron-metil, pentru controlul postemergent al buruienilor cu frunza lata din cuturile de grau si orz. Este absorbit prin frunze si radacini si este rapid translocat in intreaga planta. Inhiba diviziunea celulara in varfurile de crestere ale lastarilor si radacinilor la buruienile sensibile. Cresterea buruienilor este oprita la cateva ore de la aplicare, dar simptomele vizibile apar la 5-10 zile si moartea buruienilor are loc dupa 15-25 zile de la aplicare. Trimmer are eficacitate maxima cand este aplicat in faza de crestere activa a buruienilor.

Mod de utilizare: Trimmer se aplica in primavara din stadiul de 2 frunze ale culturii pana la aparitia frunzei stindard pentru combaterea buruienilor cu frunza lata, anuale in stadiul optim de 2-4 frunze si perene in stadiul de rozeta.

Volumul de suspensie la aplicarea terestra este de 200-400 l/ha.

 Se recomanda aplicarea unui singur tratament pe an.

 De la aplicare pana la recoltare nu raman reziduuri in recolta. Nu se trateaza mai tarziu de frunza stindard.

Cultura Agenti daunatori Doza
Grau Buruieni dicotiledonate anuale si perene 15-20g/Ha (postemergent)
Orz Buruieni dicotiledonate anuale si perene 10-15g/Ha (postemergent)

Producator: DuPont. 

 2.Erbicid Tomigan 250 EC

Substanta activa: fluroxipir 250 gr/litru

Caracteristici: Tomigan 250 EC este un erbicid selectiv pentru combaterea buruienilor din cultura de grau. TOMIGAN 250 EC contine fluroxipir , substanta activa total selectiva fata de grau. Aceasta se absoarbe in plante prin frunze si se transloca rapid atat ascendent cat si descendent si provoaca o reactie tipic auxinica (inclusiv rasucirea frunzelor) a buruienilor sensibile, la cateva ore de la tratament. Plantele sensibile isi inceteaza imediat cresterea si intra in proces de clorozare incepand de la varf, iar in decurs de 7 – 10 zile sunt distruse total. Actiunea erbicida este de regula suficient de intensa chiar si cand aplicarea produsului se face in stadii avansate de dezvoltare a buruienilor. De asemenea, TOMIGAN 250 EC se poate aplica la grau de la stadiul de infratire pana inainte de recoltare cu o luna, fara a afecta productia, fiind astfel un produs cu o fereastra de aplicare foarte larga. Se va avea in vedere ca la aplicarea produsului TOMIGAN 250 EC temperatura exterioara sa fie mai mare de 6°C, intervalul optim de temperatura fiind cuprins intre 10-25°C.

Mod de actiune si utilizare: Tratamentul cu TOMIGAN 250 EC se aplica postemergent; in vederea reducerii competitiei cu plantele de grau, se recomanda ca tratamentele sa se aplice in faza de 2 – 4 frunze a buruienilor dicotiledonate, desi produsul este activ si in faze avansate de vegetatie a buruienilor, iar pentru cultura graului prezinta selectivitate totala. Aplicarea tarzie (inainte de recoltat cu o luna) la grau este adesea singura solutie pentru culturile puternic imburuienate si care nu pot fi recoltate mecanizat in lipsa unui tratament. Aplicarea se face cu un volum normal de apa (200-400 l/ha) si pe vreme linistita pentru a evita driftul pe culturile sensibile. Produsul nu se va aplica la culturile de cereale dupa care urmeaza sa se infiinteze culturi de leguminoase.

Plante tratate: Grau

Buruieni combatute: Buruieni dicotiledonate anuale, Buruieni dicotiledonate, Buruieni dicotiledonate perene

Producator: Makhteshim Agan

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Grau Dicotiledonate anuale (turita, volbura, troscot, rocoina, traista ciobanului, trei frati patati) Postemergent 0.8 l/ha (aplicat singur)
Postemergent (grau la infratire, buruieni 2-4 frunze) 0.4 l/ha asociat cu produse pe baza de 2.4 D sau sulfonil-ureice)

 3. Adjuvant Roller 

Roller este un adjuvant cu o formulare lichida, care asigura o acoperire uniforma a frunzelor, asigurand totodata si o siguranta exceptionala a culturii, cu o doza de aplicare redusa pentru a creste puterea de absorbtie a produselor de protectie a plantelor. Acest lucru este realizat fara riscul de spalare specific produselor organo-siliconice, deoarece la suprafata frunzei se creaza o pelicula umeda care incetineste ritmul de uscare a picaturilor si permite absorbtia produselor de catre plantele tratate.

Roller se poate folosi in multe combinatii in tank-mix pentru urmatoarele culturi:

- Cereale – cu erbicide sulfonilureice (Trimmer) 

- Legume: cu fungicide (Armetil M, Folpan 50 SC, Folpan 80 WDG, Shavit F 72 WDG, Shavit F 72 WP), cu insecticide (Lamdex 5 EC)

- Rapita – cu fungicide folosite pentru combaterea Sclerotiniei si Alternariei 

De asemenea, adjuvantul Roller poate fi utilizat si impreuna cu erbicidul antigramineic Agil 100 EC, dar si cu fertilizantii pe baza de magneziu.

Doza de aplicare este de 50 – 100 ml/ha.

Informații Tehnice

Producator Dupont
Modalitate de ambalare 1 bucata
Utilizatori Personal instruit, Populatie, Profesionisti
Valabilitate (ani) Nu
Formulare/Stare WG - granule dispersabile in apa
Substanta Activa Erbicide tribenuron-metil
Concentratie Substanta Activa Nu
Impotriva albastrita, ardeiul broastei, doritoare, fumarita, hrana vacii, hrisca urcatoare, lungurica, mazariche, musetel, mustar salbatic, palamida, papadie, piciorul cocosului, pungulita, ridiche salbatica, rocoina, romanita de camp, salata salbatica, scanteiuta, susai, traista ciobanului, trei frati patati, troscot, turita, urzica moarta, volbura
Cultura grau, orz
Dozaj 10-20 g/ha, 0.4-0.8 l/ha
Momentul aplicarii postemergente
Buruieni combatute Nu
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?

  • Adresa Email