Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,72883 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Vitavax 2000, 20 litri

Vitavax 2000, 20 litri

Vitavax 2000, 20 litri

Vitavax 2000, 20 litri

Stoc epuizat

Conform Autoritatii Nationale Fitosanitare, certificatul de omologare al fungicidului Vitavax 2000 pe baza de tiram se retrage la data de 30.01.2019.

Descriere Produs

Fungicid Vitavax 2000

Substanta activa: Carboxina 200 gr/litru + Tiram 200 gr/litru

Caracteristici: Fungicid dezvoltat special pentru tratat seminte de cereale care contine 2 substante active: carboxina ce are actiune sistemica si TMTD( tiram) care are actiune de contact. Pe langa actiunea fungicida Carboxina are si proprietati de stimulare a cresterii. 

Mod de actiune: Asigura culturilor de cereale, porumb si floarea soarelui o protectie deosebita impotriva bolilor de sol sau a celor cu transmitere prin samanta. Produsul combate o gama larga de boli, transmise prin samanta sau sol, stimuleaza germinatia si cresterea plantutelor, sporind rezistenta culturii la conditii de stres.

Mod de utilizare: Tratamentul semintelor cu Vitavax se efectueaza cu masinile recomandate de producator sau cu cele existente in dotare, bine reglate, astfel incat sa se asigure acoperirea uniforma a semintelor si respectarea stricta a dozei recomandate.
Pentru Vitavax 2000, la fiecare 1 litru de produs se adauga 1-4 l apa, in functie de masina de tratament utilizata, aceasta asigurand o buna acoperire si protectie. Produsul se aplica pe o samanta de buna calitate, cu o umiditate de maxim 15%.

Timp de pauza: Semintele nu se folosesc in furajarea animalelor in cazul in care nu au fost insamantate, dar plantele rasarite pot fi utilizate ca si furaj la cateva zile de la rasarire. Timp de pauza recomandat 21 zile.

Compatibilitate: Este compatibil cu pulberile umectabile fungicide sau insecticide. Nu se va amesteca cu produse puternic alcaline sau cu concentrate emulsionabile. Nu este compatibil cu formularile lichide fungicide pentru tratamentul semintelor. Testati pentru siguranta compatibilitatea fizico-chimica a produselor.

Plante tratate: Grau, Orz.

Cultura Agentul patogen Doza
Grau Malura comuna, Fuzarioza 2.5 l/tona
Orz Taciunele zburator, Helmintosporioza 3 l/tona

Informații Tehnice

Producator Chemtura Agro Solutions
Modalitate de ambalare 20 litri
Utilizatori Populatie, Profesionisti
Valabilitate (ani) Nu
Formulare/Stare CS - suspensie de microcapsule
Cultura grau, orz
Substanta Activa Insecticide Nu
Substanta Activa Fungicide Carboxina, Tiram
Concentratie Substanta Activa 200 g/litru; 200g/litru
Tratament prevenire boli

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?

  • Adresa Email