Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71846 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Pulverizator manual STIHL, SG 20

Pulverizator manual STIHL, SG 20

500,99 Lei Prețul include TVA

Pulverizator manual STIHL, SG 20

  • Pulverizator manual STIHL, SG 20
  • Pulverizator manual STIHL, SG 20
  • Pulverizator manual STIHL, SG 20

Pulverizator manual STIHL, SG 20

Stoc epuizat

STIHL SG 20 este un pulverizator robust, purtabil în spate, cu capacitate a rezervorului de 18 l. Acesta este ideal pentru pulverizarea manuală, precisă  a substanţelor împotriva dăunătorilor şi a fertilizatorilor lichizi, pe suprafeţe mari de teren şi în gospodărie.

500,99 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

STIHL SG 20 este un pulverizator robust, purtabil în spate, cu o capacitate a rezervorului de 18 l. Acesta este ideal pentru pulverizarea manuală, precisă a substanţelor împotriva dăunătorilor şi a fertilizatorilor lichizi, pe suprafeţe mari de teren şi în gospodărie. Pulverizatorul este echipat cu o pompă externă din alamă, duză reglabilă conică din alamă, manometru, rezervor de presiune exterior precum şi furtun ranforsat, cat şi lance ranforsata.

 
Rezervorul de 18 litri (cu orificiu de umplere mare) este conceput pentru lucrarile de durata, fara reumpleri frecvente. Daca rezervorul trebuie umplut , aceasta se intampla curat si rapid printr-un orificiu de umplere mare, fara pierderi la turnare.
 
Sistem pentru purtarea in spate ideal pentru utilizarile indelungate pe suprafete mai mari. Acesta distribuie uniform greutatea pulverizatorului. 
 
Duza conica reglabila, din alama pentru aplicarea economica a materialului de stropit, intensitatea de stropire poate fi reglata individual de la duza conica robusta din alama. 
 
Manometru cu care se  pot verifica in mod constant presiunea de lucru si cantitatea materialului de stropit. Astfel lucrati ecologic si economic.
 
Furtun de presiune cu armatura de plasa si lance de stropit flexibila este deosebit de robust si ideal pentru utilizari indelungate.
 
Pompa de presiune externa. La pompa de alama externa se construieste presiunea necesara pentru utilizarea functiei de stropire. Pompa este executata dintr-un material deosebit de robust.

Informații Tehnice

Producator Stihl
Modalitate de ambalare 1 unitate
Utilizatori N/A
Formulare/Stare plastic
Valabilitate (ani) N/A
Tip Aparatura pulverizator de mana
Mobilitate purtabil
Culoare alba
Capacitate Rezervor 18 litri
Sursa energie N/A

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?