Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71846 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Clinic 360 SL

Clinic 360 SL

7,63 Lei Prețul include TVA

Clinic 360 SL

  • Clinic 360 SL
  • Clinic 360 SL
  • Clinic 360 SL
  • Clinic 360 SL

Clinic 360 SL

Stoc epuizat

"Retras de la data de 22.08.2016, conform prevederilor Regulamentului (UE) nr. 1313/2016 al Comisiei, în ceea ce priveşte condiţiile de aprobare a substanţei active glifosat .Pentru stocurile existente pe teritoriul Romaniei se acorda, din momentul retragerii omologarii, 6 luni pentru comercializare si distribuire si 12 luni pentru depozitare si utilizare."


CLINIC 360 SL este un erbicid total cu acţiune sistemică. Este absorbit prin frunze şi translocat în întreaga plantă, inclusiv în rădăcini.

7,63 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

PROPRIETĂŢI FIZICO-CHIMICE CLINIC 360 SL se prezintă sub formă de lichid limpede, de culoare galben pal, fără miros, ce conţine 360 g/l glifosat acid din sare de izopropilamină.

MOD DE ACŢIUNECLINIC 360 SL este un erbicid total cu acţiune sistemică. Este absorbit prin frunze şi translocat intreaga plantă, inclusiv în rădăcini.

CLINIC 360 SL nu se va aplica pe timp de vânt deoarece soluţia poate ajunge pe culturile învecinate sau pe plantele de cultură şi produce distrugerea acestora. Nu amestecaţi, păstraţi sau aplicaţi produsul în containere galvanizate sau oţel. Nu lăsaţi solutia în rezervor pentru o perioadă lungă de timp şi asiguraţi-vă că rezervorul este prevăzut cu agitator. După aplicarea tratamentului trebuie să treacă o perioadă de minimum 6 ore (preferabil 24 de ore) fără precipitaţii sau irigaţii. Nu aplicaţi produsul pe buruieni care au intrat într-un proces de uscare fiziologică sau când sunt condiţii de secetă, temperaturi ridicate, terenuri inundate, deoarece se obţine o eficacitate slabă a tratamentului. Pentru combaterea buruienilor monocotiledonate şi dicotiledonate anuale, acestea trebuie sa aibă cca 5 cm sau 2 frunze adevărate bine dezvoltate.

Buruienile monocotiledonate perene trebuie să fie complet răsărite, cu frunze verzi, în perioada de creştere activă. Buruienile dicotiledonate perene sunt mai suscepti-bile dacă tratamentul se aplică când acestea sunt în stadiul de creştere activă şi/sau aproape de stadiulde înflorire.

Aplicare pe mirişti: După recoltare, se eliberează terenul de resturi vegetale, iar când buruienile au ajuns la înălţimea de 15–25 cm se va aplica tratamentul cu Clinic 360 SL. Cantitatea de soluţie recomandată la hectar este de100–200 L. Clinic 360 SL practic nu are remanenţă în sol, acesta pierzând activitatea erbicidă în cca 48 de ore de la aplicare în funcţie de capacitatea de absorbţie a solului.

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Livezi de mar pe rod Mono si dicotiledonate anuale Postemergent  3 l/ha (150 l apa)
Mono si dicotiledonate perene Postemergent 4 l/ha (150 l apa)
Miriste Mono si dicotiledonate anuale si perene Postemergent 3-4 l/ha (in functie de gradul de infestare si dominatia buruienilor)
Vita de vie Mono si dicotiledonate anuale in faza tanara Postemergent 3 l/ha
Mono si dicotiledonate anuale si perene Postemergent 4 l/ha
Terenuri fara destinatie agricola Mono si dicotiledonate anuale si perene - 3-5 l/ha (in functie de gradul de imburuienare)
Terasamente de cale ferata Mono si dicotiledonate anuale si perene - 3-4 l/ha (in functie de gradul de imburuienare)
Pepiniere silvice Mono si dicotiledonate anuale si perene - 3 l/ha (in 150 l apa)
Plantatii silvice Mono si dicotiledonate anuale si perene - 4 l/ha (in 150 l apa)

Informații Tehnice

Modalitate de ambalare Nu
Utilizatori amatori, profesionisti
Formulare/Stare SL - concentrat solubil
Valabilitate (ani) N/A
Substanta Activa Erbicide glifosat acid PMG
Concentratie Substanta Activa 360 g/litru
Impotriva albastrita, fumarita, golicica, hrisca urcatoare, lungurica, mazariche, musetel, mustar salbatic, palamida, papadie, ridiche salbatica, rocoina, romanita de camp, susai, traista ciobanului, troscot, turita, urda vacii
Cultura mar, vita de vie
Dozaj 3 l/ha
Momentul aplicarii postemergente, preemergente
Buruieni combatute dicotiledonate anuale, dicotiledonate perene, monocotiledonate anuale, monocotiledonate perene
Tipuri Aplicare Nu

Note și păreri

4,82
11 Voturi
5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea
Vezi toate părerile

Ai o opinie despre acest produs?

Te încurajăm să-ți exprimi opiniile pentru a îmbunătăți experiența tuturor utilizatorilor.

Părerile utilizatorilor

11 Păreri
LILIANA BOLDA
18 iulie 2016
Foarte bun produsul.
vlad florentina
30 iunie 2016
Inainte de a planta varza de toamna cu ce erbicid as putea sa dau ?? Pot spune ca am pregatit terenul pentru plantat in urma cu o saptamana si au inceput sa apara buruienile .
dicu ionel
04 mai 2015
Cum dau cu ierbicit la vita de vie am 1000 m ce cantitate si cum se foloseste va rog frumos sa imi rsp ms
Diana
02 iunie 2014
Imi puteti spune, va rog, pt buruienile care cresc prin gazon, ce as putea folosi? Anul asta s-a umplut de trifoi si alte buruieni.
De asemenea m-ar interesa o solutie(ingrasamant presupun) pt ca este cam ingalbenit, nu mai este asa verde ca anul trecut si creste in valuri, unde e sanatos creste mai repede si mai frumos.
Multumesc
Gabi
02 iunie 2014
Pot aplica clinic intr-o livada de pomi fructiferi? Pomii au fost plantati in toaman lui 2013, deci au 7-8 luni? Nu-mi dau seama ce inseamna coaja matura, e suficient de matura coaja daca ajunge CLinic pe tulpina, in partea de jos, unde nu sunt frunze? Multumesc
Botanistii.ro
11 octombrie 2013
Se poate insamanta grau dupa 3 saptamani de la ultima aplicare.
Daniel D
11 octombrie 2013
la 30 de zile de la aplicarea ierbicidului se poate insamanta grau?
Botanistii.ro
23 iulie 2013
Clinic este un erbicid total cu actiune foliara, trebuie aplicat pe frunzele de buruieni pentru a fi absorbit. In afara de buruieni Clinic distruge si culturile pe care este pulverizat. Daca dupa ce ati recoltat graul au ramas sau au crescut buruieni puteti aplica Clinic pentru a curata pamantul, iar dupa ultima aplicare a erbicidului puteti sa insamantati la 3 saptamani.
Dupa ce recoltati porumbul puteti sa aplicati un erbicid total (Clinic, Glyphogan, Roundup) pe buruienile care raman, pentru a curata pamantul si la fel trebuie sa asteptati minim 3 saptamani pana la insamnatare. Erbicidul are nevoie de minim 6 ore fara precipitatii pentru a putea fi absorbit de frunze.
SOAVA MARIUS
22 iulie 2013
1. va rog mult , am un teren de 2500mp pe care am avut grau pot da cu clinic? in ce perioada?daca il insamantez cu aceeasi cultura in toamna e vreo problema?
2. 5000mp am cultura de porumb, as dori sai dau cu erbicid total dupa recoltare ,cum se procedeaza, cu ce erbicidez?cand?
Va multumesc anticipat,cu respect Marius Soava / giurgiu
Botanistii.ro
10 iunie 2013
Pentru combaterea buruienilor din pepiniera de salcam va pot recomanda un erbicid neselectiv, cu actiune sistemica (Clinic 360 SL-doza de 3 l/ha in 150 l apa). Din pacate el se pulverizeaza pe buruieni, dar cultura trebuie sa fie mai mare.
cirstea sanda
10 iunie 2013
Va rog sa imi spuneti si mie cu ce combat buruienile cu frunza lata dintr-o pepiniera de salcam. Mentionez ca plantele de salcam au aproximativ 10cm iar buruienile le-au intrecut. Daca aveti ceva trimiteti si oferta ca sa pot comanda.
×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?