Află cine ne recomandă

4,75542 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

AMN Promot, 500 g
AMN Promot, 500 g
172,74 Lei

AMN Promot, 500 g

  • AMN Promot, 500 g
  • AMN Promot, 500 g

AMN Promot, 500 g

Disponibil În Stoc

Trimitem coletul Luni în spre

Alege orașul de destinație

Dacă finalizezi comanda până Luni la ora 14:00

Prețul transportului este influențat de numărul de bucăți

Prețurile includ TVA

Poate fi folosit de

Personal instruit, Profesioniști, Populație
172,74 Lei

Unde te găsim?

Alege orașul în care dorești să primești pachetul pentru a primi estimări de durată și cost livrare

Descriere Produs

AMN Promot este un fungicid biologic, sub forma de pulbere solubila in apa, ce contine fungi benefici din genul Trichoderma. Acestia se dezvolta in mod natural in sol si ajuta la cresterea sanatoasa a radacinilor. Produc enzime si hormoni care favorizeaza cresterea, inflorirea si rezistenta plantei la atacul agentilor fitopatogeni. Diferite tulpini de Trichoderma harzianum sunt active si la temperaturi de 8 ْ C, iar Trichoderma konigii este prezenta la temperaturi mai ridicate, de pana la 35 ْ C.
AMN Promot se poate utiliza in cadrul culturilor de flori taiate, a plantelor din ghivece, a legumelor din sere sau aer liber, precum si in viticultura, culturile semincere, de butasi si pepiniere.
Trichoderma ajuta la fixarea naturala a fosforului si din acest motiv nu este nevoie de o fertilizare suplimentara. Concureaza cu agentii patogeni din sol (Rhizoctonia, Pythium, Phytophtora, Fusarium, Verticillium, Phomopsis, Botrytis etc.) pentru hrana si spatiu.
AMN Promot poate fi utilizat chiar si in stadiile incipiente de dezvoltare a plantelor. Dupa dezinfectia preliminara a solului, fungii din genul Trichoderma se multiplica usor in solul steril, lipsit de alte microorganisme competitoare.

Mod de aplicare: prin udare se administreaza intr-o concentratie de 0,1% (10 g/10 L apa), 1 litru de solutie/m². Pentru incorporarea in substrat, doza este de 50 - 100 g/m3, iar pentru imersia radacinilor, 1% (100 g/10 L apa).

In agricultura, pentru tratamentul semintelor: 5 g/2 kg de seminte. Tratamentul poate fi aplicat prin pulverizare sau prin introducerea semintelor in solutie. Sau se poate administra un tratament la sol cu o saptamana inainte de plantare: 5-10 kg/ha. Repetati aplicarea la 6-7 saptamani dupa plantare (3 kg/ha).

Pentru pepiniere, vita de vie, silvicultura, arbusti fructiferi si peisagistica: se recomanda imersia butasilor si plantelor tinere intr-o solutie cu concentratia de 1% (100 g/10 L apa);

Pentru sanatatea radacinilor gazonului: se recomanda 100 g/100 L de apa/100 m². Repetati tratamentul dupa o luna. De asemenea, Trichoderma impiedica formarea mucegaiului, ce apare frecvent dupa topirea zapezii.

Pentru sanatatea si dezvoltarea armonioasa a radacinilor plantelor din ghiveci: se recomanda sa amestecati intre 5-30 g/100 L de substrat. Pentru ingrijirea acestora, dizolvati 5 g/1 L de apa si udati fiecare planta cu cate 50-100 ml de apa in functie de marimea acestora, inainte de udare.

Unele fungicide pot afecta modul de actiune al produsului. Erbicidele si insecticidele nu au efect negativ asupra Trichoderma.

 

Informații Tehnice

Producator Mack Bio-agrar
Modalitate de ambalare 500 g
Utilizatori Personal instruit, Populatie, Profesionisti
Valabilitate (ani) N/A
Formulare granule
Substanta Activa Fungicide trichoderma spp.
Concentratie Substanta Activa Nu
Cultura gazon, legume, pepiniere silvice, plante aromatice, plante ornamentale, pomi fructiferi, vita de vie
Pentru combaterea caderii plantutelor, fuzariozei, manei, patarilor, putregaiului, rizoctoniozei, verticiliozei
Dozaj Nu
Culturi bio potrivite
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?

  • Adresa Email