Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71846 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Lotus Marathon

Lotus Marathon

50,81 Lei Prețul include TVA

Lotus Marathon

Lotus Marathon

Stoc epuizat

Dispencer pentru servetele de maini Marathon de la firma Lotus Profesional.
50,81 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Lotus Marathon

Dispenser servetele hartie Marathon

Dispenserul servetele hartie Marathon este un alergator de cursa lunga care este adecvat pentru fiecare toaleta, economic si accesibil in mai multe variante. Orice sistem de servetele de maini cautati, sortimentul larg Marathon de la Lotus Professional va avea intotdeauna pentru dumneavoastra un produs adecvat si puteti fi sigur ca am acordat atentie igienei, administrarii cheltuielilor si confortului.

Puteti sa alegeti din trei dispensere servetele diferite ale lui Marathon: modelul mare si mic in realizarea masiva din plastic/ABS si modelul din otel inox pentru servetelele hartie de lux. Asta inseamna ca Marathon se potriveste in orice toaleta.

Avantajele dispenserului servetele Marathon:

Igienic
Intrucat fiecare servetel hartie se scoate din dispenser individual, utilizatorii intra in contact doar cu servetelul propriu, fara nici o transmitere a infectiei. In afara de asta, servetelele hartie raman in dispenser curate si uscate datorita protectiei exceptionale pe care o ofera acest dispenser.

Controlul cheltuielilor
Intrucat servetelele hartie sunt scoase in mod individual, utilizatorul va consuma mai putina hartie si dumneavoastra puteti completa stocul mai rar.

Satisfactia utilizatorului
Servetelele hartie Marathon se pot alege dupa doua calitati diferite ale hartiei - de la pur functionala, la cea de lux. In afara de servetelele hartie de maini standard, veti putea alege si servetelele HydraSoft care sunt deosebit de moi si confortabile. Oricare din servetele le-ati alege, puteti fi siguri ca ati facut cea mai buna investitie a banilor dumneavoastra..

Consumabile: Consumabile

Informații Tehnice

Producator Lotus
Modalitate de ambalare N/A
Culoare N/A

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?