Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71982 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Dobol Microcyp, 250 ml

Dobol Microcyp, 250 ml

99,96 Lei Prețul include TVA

Dobol Microcyp, 250 ml

Dobol Microcyp, 250 ml

Stoc epuizat

Este un insecticid microincapsulat in suspensie concentrata pentru combaterea si controlul insectelor zburatoare (tantari, muste, molii) si insectelor taratoare ( gandaci de bucatarie, purici, paianjeni, plosnite de pat si acarieni).

99,96 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Este un insecticid microincapsulat in suspensie concentrata pentru combaterea si controlul insectelor zburatoare (tantari, muste, molii) si insectelor taratoare ( gandaci de bucatarie, purici, paianjeni, plosnite de pat si acarieni).

Substanta activa: 90 g/l Cipermetrin

Caracteristici:  Substanta activa a insecticidului este incaspulata in polimeri impermeabili in mediu apos, care devin porosi dupa uscare si au efect de lunga durata.  Insecticidul Dobol Microcyp contine milioane de capsule cu substanta activa in suspensie (1-2 milioane/ml). Capsulele eficientizeaza durata de actiune a insecticidului care nu mai depinde de suprafata tratata (PH, porozitate etc) sau conditiile climatice. Capsulele poroase sunt transportate de insecte in colonii iar acestea sunt rapid exterminate.

 Domeniul si aria de utilizare

- In domeniul igieniei publice in cladiri de birouri, magazine, fabrici, muzee, cinematografe, spitale (in spatiile care nu sunt ocupate), baze militare, vapoare , depozite de marfa.

- In industria alimentara: restaurante, cantine, fabrici de mancare.

- In spatii de locuit, inclusiv in bucatarii.

Doza de aplicare recomandata: Pentru protejarea unei arii de 100 mp, este suficient sa se trateze 20 mp cu 25 ml Dobol Microcyp dizolvat in 1 litru de apa.

Mod de aplicare: Produsul se pulverizeaza in zonele in care insectele prezinta activitate: colturi, fisuri, plinte, in spatele aparatelor de uz casnic.

Gandacii de bucatarie: Aplicarea este recomandat sa se faca in locurile calde, umede sau intunecate, favorabile proliferarii gandacilor.

Capuse si purici: Este recomandata aplicarea pe covoare, in jurul locurilor in care dorm animalele de companie si in spatiile in care se depoziteaza obiecte de curatenie ce au avut contact cu suprafetele infestate.

Tantari: Se recomanda aplicarea in apropierea surselor de lumina, sub paturi sau canapele, pe draperii si perdele.

Muste: Este recomandata aplicarea in jurul ferestrelor si usilor.

Paianjeni: Se poate aplica in spatiile inguste din jurul ferestrelor.

Molii textile si molii de alimente: se pulverizeaza in jurul si interiorul dulapurilor, pe usi si pe tocurile acestora, in sertare si pe podele. Aplicarea se face dupa indepartarea textilelor si alimentelor din zonele tratate. Este recomandat ca solutia sa se usuce si ulterior sa se repuna textilele si alimentele in zonele tratate.

Acarieni: Se recomanda aplicarea pe covoare, saltele si alte textile care ulterior vor fi acoperite si nu vor avea contact direct cu oameni sau animale. Solutia se lasa 2-3 ore pe zonele tratate pana se usuca.

Plosnite: Aplicarea se poate face pe cadrul patului, sub pat, pe plinte, in dulapuri, sertare, pe usi si pe tocurile acestora, in jurul ferestrelor, pe scaune si pe podeaua care a fost in contact obiectele contaminate. 

Pentru insectele de alimente ambalate: Este recomandata pulverizarea pe suprafetele care au contact cu ambalajul alimentelor (pereti, podele, rafturi).

Efectul biocid se produce la cateva minute de la aplicare. Dupa contactul insectelor cu suprafetele tratate, mortalitatea este de 100% :

- In mai putin de 1 ora, in primele 3 luni de la aplicare;

- In mai putin de 24 ore, intre 3 si pana la 6 luni de la aplicare.

Este suficienta o sigura aplicare pe an. In caz de reinfestare, este recomandat sa se aplice tratamentul 1 data la 6 luni. Daca suprafetele tratate sunt curatate sau sunt expuse factorilor atmosferici (usi, ferestre), se recomanda o noua aplicare o data la 1-2 luni.

 

 

Informații Tehnice

Producator Kwizda
Modalitate de ambalare 250 ml
Utilizatori profesionisti
Valabilitate (ani) Nu
Formulare/Stare CS - suspensie de microcapsule
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual
Substanta Activa Insecticide cipermetrin
Concentratie Substanta Activa 90 g/litru
Modul de actiune contact, ingestie
Miros sesizabil
Dozaj N/A
Combate activitatea capuse, gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare, muste, paduchi, paianjeni, purici, tantari

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?