Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71846 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Fourmis, capcana furnici, set 2 x 2 g

Fourmis, capcana furnici, set 2 x 2 g

21,42 Lei Prețul include TVA

Fourmis, capcana furnici, set 2 x 2 g

  • Fourmis, capcana furnici, set 2 x 2 g
  • Fourmis, capcana furnici, set 2 x 2 g

Fourmis, capcana furnici, set 2 x 2 g

Stoc epuizat

Capcane RTU de 2 grame cu MaxForce Quantum, pentru combaterea furinicilor. Substanta activa a insecticidului este imidaclopride in concentratie de 3 gr./kg.
Capcanele RTU cu MaxForce Quantum este un insecticid gel momeala insecticida, destinat intregului spectru al populatie de furnici
21,42 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Substanta activa a insecticidului este : imidaclopride in concentratie de 3 gr./kg
Capcanele RTU cu MaxForce Quantum este un insecticid gel momeala insecticida, destinat intregului spectru al populatie de furnici care are in compozitie atractanti pe baza de zahar si feromoni pentru cresterea atractiei la populatiile de furnici, dar si Bitex, un agent repelent pentru impiedicarea indigestiei accidentale de catre alte specii.

Caracteristicile insecticidului MaxForce Quantum: extrem de eficient in combaterea principalelor specii de furnici sinantrope, "casnice" : furnica neagra comuna, furnica rosie faraon, furnica fantoma, furnica transparenta si furnica argentiniana.

Mod de aplicare: se aplica capcanele in zonele infestate

Rezultatele in cazul utilizarii MaxForce Quantum impotriva furnicilor se obtin dupa 24 de ore de la tratament se vor observa primele furnici moarte, dar si o intensificare a activitatii in zona capcanelor(furnicile sunt atrase de capcane).
Caracteristicile biologice speciei pun accent pe mutarea hranei gasite in musuroiul comun vor falicita contaminare in scurt timp a intregii populatii activa, care va cadea astfel cu cca. 10-20% in fiecare zi, atingandu-se exterminarea completa a coloniei in 7-14 zile de la prima aplicare a gelului, in functie de tipul de furnica.

Domenii de aplicare: in locuinte, in spatii inchise, in bucatarii, in locurile unde se pastreaza/prelucreaza/comercializeaza alimente la interior, iar in exterior se pot trata zonele de acces in locuinte, sau direct pe musuroi. Nu pateaza, nu lasa urme, nu are miros, nu este iritant, este biodegradabil, motive pentru care este recomandat cu precadere pentru aplicarea in incintele sensibile.

Remanenta: pana la 12 saptamani, in conditiile in care gelul isi pastreaza atractivitatea si activitatea insecticida chiar in conditii de temperaturi ridicare (peste 40 C) si umiditate (90%).

Ambalaj: pachet cu 2 capcane de cate 2 grame  

   

Informații Tehnice

Producator Bayer
Modalitate de ambalare 1 unitate
Utilizatori amatori, profesionisti
Valabilitate (ani) Nu
Formulare/Stare gel
Tipuri Aplicare aplicare directa - RTU
Substanta Activa Insecticide imidachloprid
Concentratie Substanta Activa 3 g/Kg
Modul de actiune ingestie
Miros inodor
Dozaj N/A
Combate activitatea furnici

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?