Stir Salbatic - Discuții și păreri

Stir Salbatic - Amaranthus Retroflexus - Buruiana anuala cu inmultire prin seminte foarte raspandita indeosebi pe soluri permeabile, bogate in humus si in substante nutritive, in special in azot. Epoca de germinare: tarzie, germinatie tipic de vara; Cotiledoane: de forma alungit ovala, de cca. 10 - 12 mm, cu partea inferioara de obicei rosiatica; Frunzele adevarate: ovoidale, lung petiolate, verzi albastrui, alterne, cu varful ascutit, de obicei rosiatice pe partea inferioara; Tulpina: cu inaltime pana la 100 cm, simpla sau ramificata, verde deschis pana la rosiatica, la baza cu frunze putine, iar in partea superioara cu frunze dese, acoperite cu perisori desi; Floarea: mica, putin vizibila, grupata in manunchiuri verzui la extremitatea tulpinii principale sau a ramificatiilor, cu periant ascutit ca un ghimpe, inflorescenta intepatoare; Perioada de inflorire: iunie – septembrie; Seminte pe planta: 1.000 – 5.000.
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Stir Salbatic

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.