Vezi 1 fir de răspunsuri
  • Bun Calin
   11 mai 2020

   tratament ardei – tulpina putrezita

   Bună ziua.Am și eu o problemă cu ardeii în seră.Încep să se usuce începând de la rădăcină în sus pe tulpină.Am atașat și o poză.Vă rtog să îmi spuneți cu ce aș putea stropi să scap de pacostea asta.Mulțumesc

   #70421 Răspunde
  • Tom Botanistul, ajutor in gradinaSPECIALIST
   11 mai 2020

   Buna ziua, avand in vedere fotografia si informatiile primite, este dificila stabilirea unei cauze. De aceea, va rugam sa ne furnizati mai multe detalii: daca ati sesizat semnele prezentei unui daunator (de exemplu orificii pe frunza, tulpini etc.), in cazul efectuarii tratamentelor/ administrarea de ingrasaminte am dori sa ne precizati, produsele folosite (cantitatea de produs si volumul de apa utilizat la dilutie), ce temperaturi au fost etc.
   De asemenea, va rugam sa atasati mai multe poze cu plantele in cultura: atat poze de ansamblu (intreaga planta) cat si poze de detaliu (de exemplu, fata superioara, inferioara a frunzei sau tulpina). Va multumim.

Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Legume
Ardei, Gogosari

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec


  Discuții pe teme similare

 • Alin
  2 septembrie 2021
  Buna ziua de cateva zile am observat la ardeii din solar ca au inceput sa se ofileasca, ce pot sa le fac sa ii salvez cu ce se poate trata?
  0
  1
  Bunul
  21 august 2021
  Ce puteti sa-mi spuneti despre "capusa ardeiului iute"? Alta denumire n-am, nu am gasit niciunde... Cum o starpesc?
  0
  4
  Deacu Oprel
  9 august 2021
  Plantaei i-au fost aplicate foliare precum nutrilife, orriva top, insecticide precum mospilan și vertimec și îngrășăminte precum calciu și verasol.
  1
  1
  Luca
  30 iulie 2021
  Gogoșarii sunt plantați într-un minisolar. De o săptămână am observat că gogoșarii (câțiva) au început să se îmbolnăvească.Irigarea e prin picurare și au și plasa de umbrire. Chiar nu stiu ce boală ar avea și care ar fii tratamentul. Țin să menționez că sunt într-un solar…
  0
  1
  Marcel Berbecar
  24 iulie 2021
  Primul etaj au facut gogosari iar la urmatoarele dupa ce cade floarea la gogosarii inca f. mici se ingalbeneste si se usuca codita iar apoi cade. Precizez ca asta se intampla la un singur soi din cele 3 pe care le am in solar. Au fost tratati si fertilizati la timp conform calendarului de tratamente de pe botanistii.
  0
  1