• Acest subiect este gol.
Vezi 1 fir de răspunsuri
Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Decorative de exterior
Stejarul

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec


  Discuții pe teme similare

 • Radu
  16 august 2021
  Sunt proaspătul proprietar al grădinii, nu cunosc istoricul stejarului, nu cred sa fi primit ceva tratament vreodată. Am observat vara aceasta ca frunzele sunt atacate de ceva anume, inițial am crezut ca sunt pline de praf, gradina fiind aproape de un drum, dar la o atenta observare, se pare ca e ceva anume ce ataca frunzele. Asa arata 98% din frunzele de pe stejar, sunt câteva care sunt verzi, frumoase, frunze tinere... in rest, "bolnave" Ma puteți va rog ajuta cu un sfat?
  1
  1
  Andrei
  25 mai 2021
  Stejar rosu planatat in toamna anului 2020.Nu am aplicat nici un tratament.De doua saptamani au inceput sa se usuce muguri noi si acum evolueaza catre frunze.Initial pleaca de la extremitatea frunzei.Ce tratament imi sugerati si aplic ca sa reusesc sa il salvez? Multumesc
  0
  2
  Alice
  25 mai 2021
  Bună. Avem un stejar de aproximativ 100 de ani care este atacat de un an de zile de o insecta care ii mănâncă scoarta. Mi-am dat seama de acest lucru pentru ca am văzut rumeguș la baza copacului. Cum putem scapa de insecta care mănâncă pomul pe interior? Nu as dori sa pierdem stejarul. Este elementul de baza al gradinii noastre.
  0
  4
  Claudia
  13 iunie 2020
  Buna ziua, As vrea sa mut din mijlocul livezii 2 puieti de stejar, crescuti spontan . Cred ca au varsta de 5 ani si inaltimea de 150 cm. As vrea sa ii mut spre padure acolo unde se termina si curtea noastra. Pot face acest lucru la toamna cand au iesit din vegetatie si le-au cazut frunzele?? Cat de mare este sistemul lor radicular acum, astfel incat atunci cand sapam in jurul lui sa nu ii afectam radacinile? Multumesc.
  0
  1
  Balasoiu Cezar
  30 aprilie 2020
  Bună ziua! Aș vrea să aplic un tratament preventiv contra făinării la stejar. Aș vrea să folosesc Topas 100EC. Îmi puteți spune, vă rog, câți mililitri de fungicid trebuie să folosesc la 1 litru de apă? Pe eticheta produsului, toate cantitățile sunt date în litri de soluție la hectar. Mulțumesc frumos!
  0
  1