Informații tratament ardei gogoșar și capia

Acest subiect conține 3 răspunsuri are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Tom Botanistul 30 mai 2018 la 5:19 pm.

 • Autor
  Mesaje
 • 3 Răspunsuri
 • #17918 Răspuns
  Vali Mardale

  Zilele trecute am transplantat răsadurilor de ardei capia și gogoșar în câmp, întrebarea mea este: La cât timp după transplantare se tratează ardeiul și cu ce, pentru a avea un start mai bun?

 • #17979 Răspuns
  Tom Botanistul

  Daca abia au fost plantati, prima oara nu se vor uda pentru o perioada de cateva zile, in functie de clima. Ca si prim tratament, se poate aplica Bravo (http://www.botanistii.ro/syngenta-bravo-500-sc.html) 20 ml + Actara (https://www.botanistii.ro/syngenta-actara-25-wg.html), 3 grame + Amalgerol (http://www.botanistii.ro/amalgerol-100-ml.html), 100 ml – toate dizolvate in 10 litri apa.

 • #18023 Răspuns
  Vali Mardale

  Și la cât timp după transplantare se efectuează tratarea? Pentru 1ha în ce cantitate de apa se dizolva bravo, actara și amalgerol? Multumesc

 • #18105 Răspuns
  Tom Botanistul

  Tratamentul se aplica dupa 7 zile de la transplantare. Pentru un hectar aveti de nevoie de aproximativ 3 litri Amalgerol, 200 grame Actara si 2 litri Bravo.

Adaugă răspunsul tău:
Informația ta:Mărimea maximă a documentului este 5000 KB.Adaugă fișier<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">