Informații tratament ardei gogoșar și capia

Acest subiect conține 3 răspunsuri are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Tom Botanistul 30 mai 2018 la 5:19 pm.

 • Autor
  Mesaje
 • 3 Răspunsuri
 • #17918 Răspuns
  Vali Mardale

  Zilele trecute am transplantat răsadurilor de ardei capia și gogoșar în câmp, întrebarea mea este: La cât timp după transplantare se tratează ardeiul și cu ce, pentru a avea un start mai bun?

 • #17979 Răspuns
  Tom Botanistul

  Daca abia au fost plantati, prima oara nu se vor uda pentru o perioada de cateva zile, in functie de clima. Ca si prim tratament, se poate aplica Bravo (http://www.botanistii.ro/syngenta-bravo-500-sc.html) 20 ml + Actara (https://www.botanistii.ro/syngenta-actara-25-wg.html), 3 grame + Amalgerol (http://www.botanistii.ro/amalgerol-100-ml.html), 100 ml – toate dizolvate in 10 litri apa.

 • #18023 Răspuns
  Vali Mardale

  Și la cât timp după transplantare se efectuează tratarea? Pentru 1ha în ce cantitate de apa se dizolva bravo, actara și amalgerol? Multumesc

 • #18105 Răspuns
  Tom Botanistul

  Tratamentul se aplica dupa 7 zile de la transplantare. Pentru un hectar aveti de nevoie de aproximativ 3 litri Amalgerol, 200 grame Actara si 2 litri Bravo.


N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin email când apare un răspuns nou.

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Sunt de acord cu Politica de Confidențialitate.
Adaugă răspunsul tău:
Informația ta:Mărimea maximă a documentului este 5000 KB.Adaugă fișier<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">