Vezi 2 fire de răspunsuri
    • Ioana
      1 septembrie 2021
      20 urează frunze verzi

      Cum scap de plosnitele de pat fără insecticid?

      De o luna am plosnite în pat nu mai pot dormi acasa.As dori o soluție care nu este chimica dacă aveți idee.A fost dezinsectia, fără rezultat.Am mai cumpărat 2 soluții și nimic.Ce sa fac?Sunt disperata…

      # 105789

      8 Răspunsuri

      Răspunde
    • Tom Botanistul, ajutor in gradinaSPECIALIST
      2 septembrie 2021

      Buna ziua, in catalogul nostru de produse, un insecticid care intruneste aceste conditii este Buglea, 100 ml. Totusi, tratamentul pentru combaterea plosnitelor de pat este mai dificil (chiar si prin metodele chimice) iar in general, pe langa efectuarea tratamentelor specifice, o importanta deosebita o prezinta si masurile ce trebuie intreprinse ulterior (aspirarea zonei tratate pentru a indeparta insectele moarte si ouale acestora, spalarea tuturor tesaturile si materialele care suporta acest proces etc.). In plus, dupa incheierea tratamentelor, se pot folosi si capcane adezive, cu scop de monitorizare, precum si de verificare a rezultatelor: Stick-Em The Bugo Capcana Plosnite 211H, set de 8 sau CatchMaster BDS-SLDR96, adeziv plosnite .
      O alta optiune pentru tratarea hainelor, cartilor sau a altor obiecte infestate cu plosnite este inchirierea unei genti termice.
      Gentile de acest gen, cum ar fi Inchiriere Geanta termica ZappBug Heater sau Inchiriere Geanta termica ZappBug Oven 2 9504, 24 ore , folosesc un sistem de incalzire pentru a ucide insectele. Temperatura ridicata din interiorul gentii este suficienta pentru a extermina plosnitele (sau alte insecte mici) in toate stadiile de dezvoltare, inclusiv ouale, larvele si adultii. Functioneaza prin incalzirea articolelor infestate la o temperatura care este letala pentru plosnite. Inchirierea unei genti termice este o alternativa non-toxica si naturala de a scapa de acesti daunatori.
      Pentru obiecte mai mari precum saltele de pat, canapele, fotolii etc. puteti avea in vedere folosirea unei camere termice precum Camera termica ZappBug Room 9502 sau inchirierea camerei Inchiriere Camera termica ZappBug Room 9502, 24 ore .
      Pentru mai multe informatii detaliate despre modul de efectuare a tratamentelor, precum si produsele recomandate, va rugam sa consultati si articolul urmator: Scapa de plosnitele de pat prin tratamente ecologice.

      # 105816
      0 urează frunze verzi
    • Cringus Claudia
      28 octombrie 2021

      Cum de dipa 6 luni v au aparut iar??Dumnezeule pe mine ma omoara astea,dvs aveti multe de le pute ti omora,unde le gasiti?eu de o luna nu am mai gasit,sper sa nu mai apara.am dat de 10 ori cu solutie la fiecare 8-10zile…

      # 111107
      2 urează frunze verzi
      • Buliga Finica
        29 octombrie 2021

        Pe jos în casa este praf de diatomee chiar și prin sertarele dulapurilor prin rafturi dar plosnite le nu mai trec prin prf merg pe perete pe dulap iar eu cind le vad le omor. Alta soluție nu mai am. Azi a ieșit una din cuptorul electric(cind s-a infierbinta). Nu apar în fiecare zi. Una la o saptamina sau doua.

        # 111117
        0 urează frunze verzi
        • Cringus Claudia
          29 octombrie 2021

          Cate tratamente ati facut??cum in cuptor?pai in bucatarie nu prea au dc sa stea,mai mult in camere unde au cu ce se hrani(sange)…eu am facut 10 tratamente alternante la 8 -10 zile si am spalat tot ce se putea spala din casa…de 1 luna nu au mai aparut si sper sa nu mai apara.succes

          # 111154
          0 urează frunze verzi
          • BULIGA FINICA
            1 noiembrie 2021

            Și eu am facut toate procedeele posibile dar nu le-am văzut moarte. Timp de 6 luni nu m-au deranjat asta înseamnă că s-au ascuns. Pe la Sf lui august am văzut una în baie apoi alta pe jos apoi pe frigider pe cuptor de aceea le omor. Toată casa este plina de pamint de diatomee.

            # 111208
            0 urează frunze verzi
Vezi 2 fire de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail și prin notificare (în aplicație) când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

scapa-de-plosnite-de-pat
ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Plosnite de pat

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Estimare livrare

Afișează variante
Înapoi