Vezi 1 fir de răspunsuri
    • Teodora
      2 septembrie 2021
      3 urează frunze verzi

      combatere gandaci de bucatarie si musculite in apartament

      Buna ziua. Și eu am aceste probleme cu gândacii de Bucătărie, cei de canalizare si musculițe seara in jurul lustrelor. Apartamentul este intr-un bloc vechi. După achiziționare l-am renovat integral, inclusiv țevile de scurgere. La 3 săptămâni după ce ne-am mutat, au început sa apara gândacii de Bucătărie. Nu las alimente afara din frigider si curățenia este păstrată. La o luna am aplicat o soluție din comerț, după care la o săptămâna ai venit cei de la dezinsecție. Am facut si a doua intervenție la 7 zile, inclusiv pe țevile de scurgere. Acum(la o zi după a 2a intervenție) găsesc 1 gândac de canalizare doar la Bucătărie in chiuveta, mort. Gândacii de Bucătărie sunt doar 3-4 prin toată casa si aceia morți.
      Musculițele încă sunt peste tot, mai ales prin zona geamurilor. Cum as putea sa scap definitiv de ei? Menționez ca s-a facut dezinsecție la subsolul scării cu o luna înainte de mutare. Cum as putea sa astup scurgerile având in vedere ca nu le pot izola complet(trebuie sa curgă si apa undeva nu? ) Mulțumesc !

      # 105901

      1 Răspuns

      Răspunde
    • Tom Botanistul, ajutor in gradinaSPECIALIST
      3 septembrie 2021

      Buna ziua, pentru a captura exemplarele ramase si pentru monitorizare, se recomanda utilizarea unor capcane adezive precum: t225, adeziv gandaci, t20 CatchAttach, adeziv gandaci, set 3 bucati sau Trap A Roach, set 5 capcane.
      Momentan, in catalogul nostru nu se regasesc produse pentru sigilarea orificiilor de scurgere, totusi, puteti apela la un magazin specializat, in vederea utilizarii unor site. In cazul musculitelor, pentru a va putea ajuta cu o recomandare adecvata, avem rugamintea sa atasati cateva fotografii.

      # 105939
      0 urează frunze verzi
Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail și prin notificare (în aplicație) când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

scapa-de-gandaci-de-bucatarie
ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Gandaci de bucatarie

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Estimare livrare

Afișează variante
Înapoi