Vezi 0 fire de răspunsuri
    • Tom BotanistulSPECIALIST
      Știai că?
      17 urează frunze verzi

      Ce semănăm în aprilie?

      Chiar dacă avem deja rasaduri și plante înflorite, luna aprilie vine cu surprize noi și minunate. Îți oferim o selecție specială de seminte care pot fi semănate in această lună. De la flori delicate până la plante aromatice și legume, avem o listă cu cele mai remarcabile și deosebite specii.

       

      🟢 Plante aromatice:

       

      🌱 Busuioc cu Aroma de Lamaie Limon, 2 g: o plantă originară din India, cu frunze extrem de parfumate ce emană o aromă proaspătă de lămâie. Perfect pentru a da un plus de savoare și pentru a aromatiza preparatele culinare;

       

      🌱 Busuioc Rosu Dark Opal, 4 g: un soi de busuioc ce atrage atenția prin frunzele sale de culoare violet intens dar și prin gustul lui unic.

       

       

      🟢 Legume:

       

      🌱 Tomate Prince Noir, 10 seminte: o varietate fascinantă de tomate cu creștere nedeterminată. Fructele care pot ajunge până la 300 g, încep dezvoltarea cu o nuanță de albastru, maturându-se în roșu. Cu un gust dulce și aromat, sunt ideale pentru salate;

       

      🌱 Fasole Violet Ametist, 250 g: o varietate pitică, cu păstăi de un violet-purpuriu fermecător. Prezintă o rezistență deosebită la Virusul Mozaicului Comun.

       

       

      🟢 Plante ornamentale:

       

      🌱 In Decorativ Lino De Grandes Flores 2, 6 g: o plantă anuală delicată. Are înălțimea de până la 50 cm și florile sunt de un roșu intens, care vor aduce o notă de eleganță în grădină.

       

      🌱 Porumb Milho Arlequin De Japon, 10 g: o varietate ornamentală de porumb cu boabe colorate, cu un aspect unic și atrăgător care va încânta privirile.

       

      🌱 Varza Ornamentala, 1 g: cu frunzele sale crețe în nuanțe de alb, violet și verde, varza ornamentală adaugă o notă inedită grădinii.

       

      🌱 Margarete Unicum, 4 g: florile sunt delicate și pot atinge înălțimi de 50 cm. Au un aspect fascinant, asemănător florilor de Albizia sp.

       

       

      🟢 Plante benefice:

       

      🌱 Mix Seminte pentru Albine, 100 g: un amestec gândit special pentru a atrage albinele, favorizând polenizarea și contribuind la protejarea ecosistemului. O modalitate minunată de a sprijini biodiversitatea și de a îngriji mediul înconjurător;

       

      🌱 Mix Seminte pentru Fluturi, 80 g: o selecție de semințe pentru flori ce vor aduce fluturii în grădina ta. Oferă-le un spațiu primitor și contribuie la bucuria și frumusețea naturii, creând un mediu propice pentru aceste creaturi delicate și fascinante.

      # 215352
  • Spațiul pentru comentarii este închis iar cuvintele pot decide să-și ia o pauză, uneori.

    Acesta este momentul potrivit pentru a ne relaxa și a ne bucura de informațiile pe care le-am găsit deja.

Vezi 0 fire de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail și prin notificare (în aplicație) când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Alege

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Estimare livrare

Afișează variante
Înapoi