Vezi 1 fir de răspunsuri
  • Mihaela
   18 aprilie 2014

   Ce sa fac sa scap de libelule si alte insecte

   Buna ziua! A venit vara frumoasa! Pentru mine este un calvar din cauza insectelor care ma invadeaza- libelule, niste plosnite urat mirositoare. Peretele casei expus la soare este complet acoperit de aceste insecte. Casa noastra este de vacanta- locuim numai la sf de saptamana- este pe 2 nivele si complet expusa la soare. Nu stim ce sa mai facem! Va rugam avem nevoie de sfatul unui specialist si de produse adecvate. Cu multumiri

   #91344 Răspunde
  • Ela Botanista | Ajutor in gradinaSPECIALIST
   8 iunie 2021

   Pentru combaterea plosnitei marmorate si a libelulelor, puteti aplica un insecticid cu spectru larg, K-Othrine WG 250, 20 g, care se poate folosi atat pentru interior, cat si pentru exterior. Dozajul este de 10g/10 L apa. Acesta este un insecticid de contact, mai exact, insectele trebuie sa treaca prin locurile in care l-ati aplicat pentru a muri. Insecticidul nu are efect repelent (nu mentine insectele la distanta). Tratamentele impotriva insectelor mentionate sunt mai dificile, deoarece va trebui sa aplicati solutiile atat pe suprafetele pe care se pot aseza insectele, cat si pe vegetatia din imprejurimile casei. Totodata, trebuie sa reaplicati insecticidul la intervale de 7 zile si numai in urma efectuarii mai multor tratamente se vor putea observa efectele dorite.

Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Pest Control
Cum functioneaza – Pest Control

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec


  Discuții pe teme similare

 • Cristina
  14 octombrie 2020
  Buna ziua! Ce insecticid pot folosi in casa astfel încât sa nu îmi pun in pericol copilul mic și pisicul.
  0
  1
  sorana
  4 august 2020
  Buna ziua, stau la cativa de km de Bucuresti, intr-o zona cu padure. De anul trecut m-au invadat atat buburuzele cat si plosnita cerealelor. Acestea au reusit sa intre si in casa cu toate ca am plase la geamuri – s-au strecurat inclusiv in sistemele de circulatie ale tamplariei – pe unde se scurge apa si cumva au reusit sa intre in casa. Cum se apropie caldura au inceput sa apara in toate cotloanele casei. As vrea sa ma ajutati sa scap de ele. Eventual as vrea sa ma ajutati cu o firma specializata
  0
  1
  Simona
  10 iulie 2020
  Buna..ce poate fi aceasta insecta pe pereti si pe mocheta o gasesc..
  0
  1
  Iosif
  19 aprilie 2020
  Buna ziua, Mi au apărut niste găuri de aprox 1cm in pământ in zona gazonului, cu distrugerea ierbii in jur. Imi puteti da niste sugestii de daunatori si solutii de combatere? Multumesc!
  0
  1
  Lia
  9 aprilie 2020
  Am curte plina de greieri negrii, intra si in casa. Oare cum sa scap de ei?
  0
  1