Cand culeg gutuile?

Acest subiect conține 1 răspuns are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Tom Botanistul 12 octombrie 2015 la 9:16 am.

 • Autor
  Mesaje
 • 1 Răspunsuri
 • #4704 Răspuns
  viorica

  Buna dimineata. Am cumparat ieri o orhidee,dar cand am ajuns acsa si i-am dat ciolofanul jos i-au cazut toate frunzele,cred ca a stat apa pe ele.I-a ramas doar tija inflorita.Ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc!

 • #4721 Răspuns
  Tom Botanistul

  Ati procedat corect cand ati cules gutuile, intrucat nu este indicat sa fie lasate in pom pe perioada inghetului. Daca atunci cand se sterge puful, fructele sunt de culoare galbuie nu este nici o problema. Insa, o mare atentie trebuia acordata in momentul culegerii fructelor, intrucat daca se rupe varful ramurilor de care sunt prinse fructele, pomul nu va mai rodi anul urmator, deoarece asa se distrug mugurii de rod.


N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin email când apare un răspuns nou.

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Sunt de acord cu Politica de Confidențialitate.
Adaugă răspunsul tău:
Informația ta:Mărimea maximă a documentului este 5000 KB.Adaugă fișier<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">