brad cu ace maronii in partea superioara

Acest subiect conține 1 răspuns are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Ela Botanista, Ajutor in Gradina 20 septembrie 2019 la 11:27 am.

 • Autor
  Mesaje
 • 1 Răspunsuri
 • #24287 Răspuns
  Sergiu

  Buna ziua am nevoie de ajutor în legătură cu un brad plantat acum un an și care aînceput să își schimbe culoarea în partea superioară , aș dori un sfat ceva ce aș putea face pt al salva. Va mulțumesc

 • #24337 Răspuns
  Ela Botanista, Ajutor in Gradina

  Buna ziua, va rugam sa va uitati cu atentie la partile afectate, sa observati daca sunt si alte simptome (vreun daunator pe ramuri, poate un putregai etc.). Deoarece acesta a suferit un stres, pentru a-l ajuta, se poate administra prin udare la radacina BlackJak (https://www.botanistii.ro/blackjak-100-ml.html), 25 ml/10 l apa. Este indicat sa il administrati doar o singura data, in acest sezon.
  Din primavara (dupa 15 aprilie), se recomanda administrarea unui ingrasamant special pentru conifere, precum cel de la Hauert (https://www.botanistii.ro/hauert-ingrasamant-conifere-si-arbusti-decorativi-1-kg.html), pentru a-i asigura un start bun la pornirea in vegetatie. Va asteptam raspunsurile in legatura cu simptomele.


N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin email când apare un răspuns nou.

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Sunt de acord cu Politica de Confidențialitate.
Adaugă răspunsul tău:
Informația ta:Mărimea maximă a documentului este 5000 KB.Adaugă fișier<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">