Vezi 3 fire de răspunsuri
  • George Vasile
   5 iunie 2018

   Ardei kapia nedezvoltat plantat in camp

   Bună ziua! Acum o lună am plantat răsadul de ardei kapia soi -ureche de elefand şi de atunci până acuma nu s-a dezvoltat de loc, au rămas la aceaşi dimensiune iar frunzele au început să se ingălbenrască, la fel cum se vede în imagini. Precizez faptul că anul trecut am plantat acelaşi soi , cu semințe din acelaşi plic şi s-au dezvoltat foarte bine. Care ar putea fi cauza şi ce am de făcut?

   Upload Errors:
   1. 20180603_102114.jpg: File exceeds allowed file size.
   #70305

   3 Răspunsuri

   Răspunde
  • Tom Botanistul, ajutor in gradinaSPECIALIST
   5 iunie 2018

   Din pacate nu a fost incarcata nici o imagine la postare. Daca aveti posibilitatea, va rugam sa le postati aici din nou.
   Ardeiul a fost plantat direct in camp sau a fost in stadiul de rasad apoi a fost transplantat? La ce interval de timp a fost udat?

  • George Vasile
   7 iunie 2018

   De udat i am udat rar,, doar intr o zi a plouat torențial şi au stat sub apă 24 de ore, dar după 3 zile pământul s-a uscat la lok…..şi ca plantat ei au fost replantat ca răsad.

   Upload Errors:
   1. 20180603_102114.jpg: File exceeds allowed file size.
  • Tom Botanistul, ajutor in gradinaSPECIALIST
   7 iunie 2018

   Probabil ploaia torentiala a dat un soc plantelor exact in momentul in care era necesar sa se inradacineze. Acum le puteti administra un stimulator ca Amalgerol (Amalgerol, 1 litru) pentru a le ajuta sa isi revina.

Vezi 3 fire de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

Primești răspuns în 2 ore
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

Ardei kapia nedezvoltat plantat in camp Comunitatea Botanistii
Legume
Ardei, Gogosari

Informația ta:

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec


  Discuții pe teme similare

 • Alin
  2 septembrie 2021
  De ce se ofilesc Ardeii Kapia si Gogosar Comunitatea BotanistiiDe ce se ofilesc Ardeii Kapia si Gogosar Comunitatea BotanistiiDe ce se ofilesc Ardeii Kapia si Gogosar Comunitatea BotanistiiDe ce se ofilesc Ardeii Kapia si Gogosar Comunitatea Botanistii
  Buna ziua de cateva zile am observat la ardeii din solar ca au inceput sa se ofileasca, ce pot sa le fac sa ii salvez cu ce se poate trata?
  0
  1
  Trimite
  Bunul
  21 august 2021
  cum elimin plosnitele de pe ardeiului iute? Comunitatea Botanistii
  Ce puteti sa-mi spuneti despre "capusa ardeiului iute"? Alta denumire n-am, nu am gasit niciunde... Cum o starpesc?
  0
  4
  Trimite
  Deacu Oprel
  9 august 2021
  Din care cauza s-au stricat ardeii Comunitatea Botanistii
  Plantaei i-au fost aplicate foliare precum nutrilife, orriva top, insecticide precum mospilan și vertimec și îngrășăminte precum calciu și verasol.
  1
  1
  Trimite
  Luca
  30 iulie 2021
  Ce boala îmi ataca gogoșarii? Comunitatea BotanistiiCe boala îmi ataca gogoșarii? Comunitatea BotanistiiCe boala îmi ataca gogoșarii? Comunitatea Botanistii
  Gogoșarii sunt plantați într-un minisolar. De o săptămână am observat că gogoșarii (câțiva) au început să se îmbolnăvească.Irigarea e prin picurare și au și plasa de umbrire. Chiar nu stiu ce boală ar avea și care ar fii tratamentul. Țin să menționez că sunt într-un solar…
  0
  1
  Trimite
  Marcel Berbecar
  24 iulie 2021
  De ce cade floarea la gogosarii mei? Comunitatea BotanistiiDe ce cade floarea la gogosarii mei? Comunitatea BotanistiiDe ce cade floarea la gogosarii mei? Comunitatea BotanistiiDe ce cade floarea la gogosarii mei? Comunitatea Botanistii
  Primul etaj au facut gogosari iar la urmatoarele dupa ce cade floarea la gogosarii inca f. mici se ingalbeneste si se usuca codita iar apoi cade. Precizez ca asta se intampla la un singur soi din cele 3 pe care le am in solar. Au fost tratati si fertilizati la timp conform calendarului de tratamente de pe botanistii.
  0
  1
  Trimite