Vezi 1 fir de răspunsuri
    • Mihai
      16 martie 2024
      3 urează frunze verzi

      Arbusti Fructiferi, informatii si sfaturi ingrijire

      Coacazul are frunzele pleostite. Ce trebuie sa fac?
      Da, intentionez sa cresc in apartament, intr-un ghiveci mare cu un strat de pamant cu nisip si un strat superior de roca vulcanica(keramzit). De asemenea, incerc si cu zmeur, mur si aronia. Orice sfat e bine-primit! Va multumesc!

      # 213292

      1 Răspuns

      Răspunde
    • Tom BotanistulSPECIALIST
      18 martie 2024

      Buna ziua. Pentru a va ajuta cu sfaturi si recomandari cu privire la starea actuala a coacazului, va rugam sa ne oferiti mai multe informatii cu privire la cresterea si ingrijirea acestuia: cand l-ati plantat, cum erau radacinile, daca a fost plantat cu balot de pamant sau cu radacina nuda (sau daca pe radacini era prezent rumegus), cum aratau radacinile la plantare (daca acestea erau intacte sau erau usor depreciate) si daca au fost administrate ingrasaminte sau tratamente. In ceea ce priveste cresterea acestor arbusti in interior, este bine sa aveti in vedere ca acestia au nevoie de tutori pe viitor, precum si de vase mai mari. De asemenea, este important de stiut ca dezvoltarea acestora in conditii de interior, cel mai probabil, nu o sa fie similara cu cea a arbustilor crescuti in exterior deoarece acestia nu beneficiaza de conditiile din exterior: caracteristicile solului, lumina solara directa, apa pluviala, repaus etc.
      Pentru a le asigura o nutritie optima arbustilor puteti avea in vedere administrarea unui inrasamant precum AMN Powerfertiliser, 500 ml sau AMN Fusek, 500 ml, administrat prin udare conform informatiilor din descrierea produsului.

      # 213482
      0 urează frunze verzi
Vezi 1 fir de răspunsuri

N-AI GĂSIT RĂSPUNSUL PE CARE ÎL CĂUTAI?
Ca să nu-ți scape nimic, te putem anunța prin e-mail și prin notificare (în aplicație) când apare un răspuns nou.
ANUNȚĂ-MĂ

Te ținem la curent

Pe ce adresă de email dorești să te anunțăm când apare un răspuns nou?
Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec
Mărimea maximă a documentului este 60 Mocd.

×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

arbusti cultura
ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Arbusti Fructiferi

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Estimare livrare

Afișează variante
Înapoi