Află cine ne recomandă

4,86223 voturi
‹ Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Cleranda 10 litri + Adjuvant Dash 5 litri
Cleranda 10 litri + Adjuvant Dash 5 litri
2.507,00 Lei

Cleranda 10 litri + Adjuvant Dash 5 litri

basf erbicid cleranda 10 litri adjuvant dash 5 litri - 1

Disponibil În Stoc

Trimitem coletul Astăzi înspre

Alege orașul de destinație

Dacă finalizezi comanda Azi, până la ora 14:00

Prețul transportului este influențat de numărul de bucăți

Prețurile includ TVA

Poate fi folosit de

Personal instruit, Profesioniști, Populație
2.507,00 Lei

Unde te găsim?

Alege orașul în care dorești să primești pachetul pentru a primi estimări de durată și cost livrare

Descriere Produs

1. Erbicid Cleranda

Substanta activa: 375 g/l Metazaclor+17,5 g/l Imazamox

Mod de actiune: Cleranda este un erbicid care combina actiunea a doua substante active cu moduri diferite de atac: imazamox, din grupa imidazolinonelor si metazaclor, din grupa cloracetamide avand o activitate reziduala. Imazamoxul este absorbit prin frunze dar si prin radacini, apoi este transmis prin plante pana la nivelul zonelor de crestere unde blocheaza sinteza aminoacizilor esentiali, responsabili de cresterea si diviziunea celulara. Substanta metazaclor este predominant absorbita de plantele monocotiledonate prin coleoptil iar la dicotiledonate metazaclorul este preluat în special de rădăcini. 

Mod de utilizare: Cultura trebuie sa fie în faza de cotiledoane dezvoltate pana la a opta frunza. Se aplica postemergent timpuriu, in momentul in care buruienile dicotile anuale sunt in faza de 2-4 frunze, iar buruienile monocotiledonate, inclusiv samulastra de grau si orz, sunt în faza de 1 - 3 frunze, pana la infratire.

Principalele buruieni combatute:

  • Buruieni dificile: mustarul salbatic si alte buruieni crucifere (ex. Raphanus raphanistrum, Sisymbrium officinale, Brassica napus);
  • Dicotiledonate: Abuthilon theophrasti (Teisor), Amaranthus spp. (Stir), Ambrosia elatior (Ambrozie), Capsella bursa pastoris (Traista ciobanului), Chenopodium album (loboda porceasca), Datura stramonium (Ciumafaie), Fumaria officinalis (Fumarita), Galium aparine (Turita), Solanum nigrum (Zarna), Xanthium strumarium (Cornaci), Matricaria inodora (Musetel salbatic);
  • Monocotiledonate: Digitaria sanguinalis (Meisor rosu), Echinochloa crus-galli (Iarba barboasa), Setaria viridis (Mohor), Panicum miliaceum (Mei salbatic).

Cultura: Rapita.

Formulare: Suspensie Concentrata.

Producator: Basf, Germania.

2. Adjuvant Dash HC

Mod de actiune: DASH HC este un adjuvant special adaptat pentru a ameliora repartitia si aderenta produsului la cuticula si stratul de ceara al frunzelor de buruieni prin reducerea tensiunii superficiale a picaturilor. Acesta faciliteaza penetrarea tesuturilor vegetale si imbunatateste absorbtia avand capacitatea de a mari eficacitatea, rapiditatea şi regularitatea erbicidelor cu care se poate asocia. De asemenea, permite modularea dozelor de utilizare.

Mod de utilizare: DASH HC se prepara in solutie impreuna cu erbicidele BASF destinate în special culturilor de cereale paioase, porumb, floarea-soarelui, lucerna, soia. Se recomandă utilizarea unei doze de 0.5 l/ha in amestec cu erbicidele pentru cereale paioase şi lucerna, si 1 l/ha pentru amestecul cu erbicidele pentru celelalte culturi.

Compatibilitate: DASH HC poate fi amestecat in rezervor cu fungicide sau ingrasaminte lichide insa este necesar sa se efectueze un test preliminar. Pentru o intrebuintare corecta, consultati tabelele de compatibilitati.

Producator: Basf, Germania.

Informații Tehnice

Producator Basf
Modalitate de ambalare 1 bucata
Utilizatori Personal instruit, Populatie, Profesionisti
Valabilitate (ani) 2
Formulare SC suspensie concentrata
Substanta Activa Erbicide imazamox, metazaclor
Concentratie Substanta Activa 17,5 g/l, 375 g/l
Impotriva fumarita, mac salbatic, musetel, mustar salbatic, ridiche salbatica, rocoina, spalacioasa, spanacul salbatic, traista ciobanului, trei frati patati, turita, urzica moarta, ventrilica
Cultura rapita
Dozaj 0.5-1 l/ha
Momentul aplicarii postemergente
Buruieni combatute dicotiledonate anuale, monocotiledonate anuale
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?

  • Adresa Email