Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71787 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Equation Pro 8 KG + Talendo 5 Litri, pachet pentru 20 HA

Equation Pro 8 KG + Talendo 5 Litri, pachet pentru 20 HA

6.571,61 Lei Prețul include TVA

Equation Pro 8 KG + Talendo 5 Litri, pachet pentru 20 HA

Equation Pro 8 KG + Talendo 5 Litri, pachet pentru 20 HA

Equation Pro 8 KG + Talendo 5 Litri, pachet pentru 20 HA

Transport Gratuit

Disponibil În Stoc

Fungicidul sistemic Equation PRO cu cele doua componente active famoxadone si cymoxanil actioneaza complementar astfel: Cymoxanil penetreaza rapid si este uniform redistribuit in frunze. Inhiba producerea si extinderea infectiei precum si inmultirea (sporularea) agentului patogen. Famoxadone penetreaza partial cuticula frunzei si inhiba germinarea sporilor si producerea infectiei.


Talendo este un fungicid pe baza de proquinazid, care este o noua substanta activa din grupa quinazolinelor actionand specific impotriva fainarii la vita de vie.

6.571,61 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Fungicid Equation PRO

Substanta activa: 225 g/kg famoxadone + 300 g/kg cymoxanil

Caracteristici: Cele doua componente actioneaza complementar astfel: Cymoxanil penetreaza rapid si este uniform redistribuit in frunze. Inhiba producerea si extinderea infectiei precum si inmultirea (sporularea) agentului patogen. Famoxadone penetreaza partial cuticula frunzei si inhiba germinarea sporilor si producerea infectiei. Acest mod de actiune sistemic local permite redistribuirea uniforma in frunze, diminueaza consecintele negative ale unei stropiri neuniforme a foliajului si confera rezistenta la spalare. Cele doua substante active, cymoxanil si famoxadone, nu se misca din partea superioara in cea inferioara a plantei, foarte importanta fiind acoperirea uniforma a intregii plante cu solutia aplicata. Equation Pro are actiune biologica preventiva, curativa si antisporulanta prin inhibarea producerii si extinderii infectiei precum si a sporularii agentului patogen. Aceasta actiune este mai puternica decat suma actiunilor individuale a celor doua componente chimice, care se potenteaza reciproc prin efectul sinergic.

Mod de actiune si utilizare: 

La vita de vie
in conditii normale din punct de vedere climatic se aplica la 10-12 zile, iar in conditii de risc ridicat de infectie, vreme ploioasa, intervalul se reduce la 7-8 zile. Tratamentele se aplica la avertizare, in functie de gradul de infectie. In lipsa avertizarilor locale primele tratamente se recomanda a se aplica preventiv in stadiul de 5 frunze la vita de vie si se pot continua pana la intrarea in parga, respectand timpul de pauza.
 
La cartof
in conditii climatice normale si presiune de infectie scazuta tratamentele se pot efectua la interval de 8-10 zile si se recomanda reducerea intervalul dintre aplicari la 7 zile in conditii de risc ridicat de infectie. Equation Pro poate fi utilizat  de la rasarirea culturii pana inaintea recoltarii respectand timpul de pauza.

 La tomate tratamentele se pot efectua la interval de 8-10 zile si se recomanda reducerea intervalului dintre aplicari la 7 zile in conditii de risc ridicat de infectie. Equation Pro poate fi utilizat dinaintea infloririi pana inaintea recoltarii respectand timpul de pauza de 3 zile.
Toate tratamentele trebuie aplicate preventiv inainte ca infectia sa fie vizibila in camp pentru controlul eficient al bolilor. In cazul alternarii tratamentelor cu alte produse este necesar sa se tina seama de intervalul recomandat pentru acestea.
Equation Pro este rezistent la spalare dupa 2 ore de la aplicare. Daca ploaia survine la mai putin de 2 ore de la aplicare eficacitatea tratamentului poate fi redusa si tratamentul trebuie repetat. Pentru suprafete mici, doza este de 6 gr/ 15 l apa.
 
Volumul de solutie pentru echipamente terestre normale este de 400-1000 l/ha la vita de vie, 200-400 l/ha la cartof si 200-1000 l/ha la tomate. La toate culturile in cazul utilizarii atomizoarelor, stropirea cu volum redus se face cu 150-200 l/ha.
 
Numarul maxim de tratamente pe an
este de 6, maxim 3 tratamente consecutiv. In functie de riscul de infectie, conditiile climatice si programul de tratament.
 
Timp de pauza de la efectuarea ultimului tratament si pana la recoltare trebuie sa treaca 28 zile la vie, 14 zile la cartof si 3 zile la tomate.

Plante tratate: Vita de vie, Cartof, Tomate

Boli si Ciuperci combatute: Mana, Patarea frunzelor, Basicarea frunzelor, Phythophtora infestans

Producator: Dupont

Cultura Agentul patogen Doza
Tomate Mana (Phytophtora infestans), Basicarea fructelor (Xanthomonas vesicatoria) 0.4 kg/ha
Vita de vie Mana (Plasmopara viticola) 0.4 kg/ha
Cartof Mana (Phytophtora infestans) 0.4 kg/ha

Fungicid Talendo

Substanta activa: 200 gr/litru proquinazid

Caracteristici: Talendo este un fungicid pe baza de proquinazid, care este o noua substanta activa din grupa quinazolinelor actionand specific impotriva fainarii la vita de vie. Proquinazid inhiba formarea apresorilor si germinarea sporilor, inducand de asemenea reactia de aparare a plantei. Aceasta actiune este de lunga durata si reziduala (persistenta minima a tratamentului este de 6-8 saptamani). Nu induce rezistenta incrucisata la fungicidele pe baza de triazoli, morfoline, strobilurine sau quinoxyfen.

Mod de actiune: Talendo este un fungicid cu actiune de contact, sistemic local si prin vaporizare. Garanteaza un efect maxim in combaterea fainarii la vita de vie la doze mult mai mici decat alte fungicide. Efectul unic de actiune in faza de vapori ii mareste raza de actiune cu pana la 10 cm de la locul aplicarii si permite penetrarea in locuri greu accesibile: ciorchine, masa foliara compacta. Acest mod de actiune determina protectia tesuturilor netratate precum si cele nou formate dupa tratament.
 Proquinazid este o noua substanta activa din grupa quinazolinelor actionand specific impotriva fainarii la vita de vie. Proquinazid inhiba fomarea apresorilor si germinarea sporilor, inducand de asemenea reactia de aparare a plantei. Aceasta actiune este de lunga durata si reziduala, cultura fiind protejata pe o perioada de 14-21  zile (persistenta tratamentului este de 6-8 saptamani). Nu induce rezistenta incrucisata la fungicidele de baza de triazoli, morfoline, strobilurine sau quinoxyfen.

Mod de utilizare: Produsul se aplica preventiv, incepand din faza de 3 frunze etalate pana la sfarsitul vegetatiei-28 de zile inaintea recoltarii. Intervalul dintre tratamente este de 10-21 de zile in functie de presiunea de infectie. In cazul aplicarii strict preventive, perioada efectiva poate dura 21 de zile in functie de presiunea de infectie si sensibilizarea soiului. La presiune mare de infectie, intervalul intre stropiri este de 14 zile. In conditii extreme, intervalul se poate reduce pana la 10 zile. Volumul de apa este de 400-1000 l/ha la stropirea terestra. Numarul maxim de tratamente este de 4/sezon.

Timp de pauza de la ultima aplicare si pana la recoltare trebuie sa treaca 28 zile.

Plante tratate: Vita de vie

Boli si Ciuperci combatute: Fainare

Cultura Agentul patogen Doza
Vita de vie Fainare (Uncinula necator) 0.225 /ha in 1000 l/ha apa

 Producator: Dupont

Informații Tehnice

Producator Dupont
Modalitate de ambalare 1 unitate
Utilizatori amatori, profesionisti
Formulare/Stare WG - granule dispersabile in apa
Valabilitate (ani) Nu
Substanta Activa Fungicide Cymoxanil, Famoxadone
Concentratie Substanta Activa Nu
Cultura cartof, tomate, vita de vie
Pentru combaterea fainarii, manei
Dozaj Nu
Culturi bio nepotrivite
Tipuri Aplicare Nu

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?