Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71846 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Reldan 40 EC, 1 litru

Reldan 40 EC, 1 litru

Reldan 40 EC, 1 litru

Reldan 40 EC, 1 litru

Stoc epuizat

Reldan 40 EC este un i nsecticid cu spectru larg de combatere, actionand prin contact, ingestie si vapori.


Retras de la data de 10.06.2011 in cadrul etapei I a procesului de reomologare, conform prevederilor Directivei Consiliului 91/414/CEE.

Descriere Produs

Insecticid Reldan 40 EC

Substanta activa: Clorpirifos metil 400 gr/litru

Caracteristici: Reldan 40 EC este un insecticid cu spectru larg de combatere, actionand prin contact, ingestie si vapori. Reldan este eficient impotriva multor daunatori rezistenti din culturile de vita de vie, pomi fructiferi, cereale paioase, rapita, precum si a celor din spatiile de depozitare.

Mod de actiune si utilizare: Reldan 40 EC este foarte eficient ca tratament preventiv (la eclozarea oualor) si curativ (larve de 3-7 zile). Tratamentul preventiv limiteaza riscurile atacului cu Botrytis. Este necesar sa se faca tratamente pentru fiecare generatie in parte, in functie de avertismente. Reldan se aplica pe semintele de cereale destinate consumului sau insamantarii in doza de 12.5 ml/tona, dilutia facandu-se in 0.7-1.2 l apa pentru 1000 kg cereale. Pentru dezinsectia spatiilor de depozitare se prepara o solutie de concentratie 1.25% (1.25 l produs comercial in 100 l apa) si se administreze 1 l solutie la o suprafata de 15-20 mp.
  Insecticidul Reldan poate fi folosit cu orice echipament de stropire cu volum mare sau mediu, cat si cu volum redus de minim 50 l/ha. Volumul de apa utilizat pentru prepararea solutiei de stropit variaza in functie de cultura la care se aplica tratamentul si de stadiul de dezvoltare al culturii. 

Timp de pauza: De la aplicarea ultimului tratament si pana la recoltare trebuie sa treaca 14 zile la vita de vie, 21 zile la pomii fructiferi, cereale paioase, rapita. In cazul folosirii Reldan la produsele agricole depozitate, intervalul minim de depozitare este de 90 zile pentru a respecta limita maxima de reziduuri de 3 mg/kg existenta la nivelul european.

Compatibilitate: Reldan poate fi combinat cu alte pesticide, respectand recomandarile de pe etichetele produselor. Inainte de aplicarea produsului in amestecuri, se consulta tabelele de compatibilitate si se efectueaza un test de compatibilitate.

Plante tratate: Mar, Prun, Vita de vie, Grau, Rapita, Cereale paioase, Spatii depozitare

Insecte combatute: Minierul marmorat, Viermele prunelor, Paduchele din San Jose, Molia strugurilor, Gargarita graului depozitat, Gandacelul fainii, Gargarita fasolei, Molia fructelor uscate, Gandacul ovazului

Producator: Dow Agro Sciences

Cultura Agentul patogen Doza
Mar Minierul marmorat 0.1%
Prun Viermele prunelor 0.1%
Mar, Prun Paduchele din San Jose 0.15%
Vita de vie Molia strugurilor 0.125%
Grau Plosnita cerealelor 1.5 l/ha
Cereale paioase Gandacul ovazului 1.25 l/ha
Rapita Gandacul lucios 1.1 l/ha
Produse agricole depozitate pentru samanta sau consum Gargarita graului depozitat, Gandacelul fainii, Gargarita fasolei, Molia fructelor uscate 12.5 ml/t
Spatii goale de depozitare Daunatorii de depozit 1.25%


Informații Tehnice

Producator Dow Agro Sciences
Modalitate de ambalare 1 litru
Utilizatori amatori, profesionisti
Formulare/Stare EC - concentrat emulsionabil
Valabilitate (ani) Nu
Substanta Activa Insecticide clorpirifos
Concentratie Substanta Activa 400 g/litru
Efect asupra albinelor cu
Cultura grau, mar, orz, ovaz, prun, rapita, secara, vita de vie
Culturi bio nepotrivite
Modul de actiune contact, ingestie
Scapa de gandacul fainii, gandacul lucios, gandacul ovazului, gargarita graului depozitat, molia fructelor uscate, molia strugurelui, paduchele de San Jose, plosnita cerealelor, viermii fructelor
Dozaj Nu
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual, ULV - ceata calda, ULV - ceata rece
Miros puternic iritant

Note și păreri

3,33
3 Voturi
5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea
Vezi toate părerile

Ai o opinie despre acest produs?

Te încurajăm să-ți exprimi opiniile pentru a îmbunătăți experiența tuturor utilizatorilor.

Părerile utilizatorilor

3 Păreri
VASILE COSTICA
18 iulie 2015
Buna ziua!
Vreau sa tratez cu RELDAN un spatiu de depozitare. Ce concentratie se utilizeaza si cum se procedeaza. Produsele le pastrez in lazi
mari care ajung pana la 500 kg. Acum le-am scos pe toate afara si le-am curatat. Am gasit o groaza de gargarite la porumb si orz.
Am transferat totul in butoaie pe care le-am amplasat in apropierea depozitului cu tot cu gargarite. In depozit nu mai am produse.
Am facut o solutie in concentratie de 20 ml RELDAN LA 15 l de apa. Am stropit peste tot- pereti, pe jos,in interiorul lazilor si exterior.
In locul unde am depozitat butoaiele cu produse si gargarite am facut aceles lucru,mai putin in interior.
Am vazut in alte SITE- uri ca se recomanda o concentratie de 1,25%L. Cine are reptate? Am gesit concentratia? Este buna cea recomandata de dumneavoastra 1,25 mm la 100 l apa?

VA MULTUMESC!
romanul
05 iunie 2015
ESTE DE EFICIENTA MEDIE
romanul
05 iunie 2015
ESTE DE EFICIENTA MEDIE
×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?