Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71846 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Lancelot 450 WG, 100 g

Lancelot 450 WG, 100 g

Lancelot 450 WG, 100 g

Lancelot 450 WG, 100 g

Stoc epuizat

Lancelot 450 WG este un erbicid postemergent sistemic,selectiv pentru cereale,actionand asupra buruienilor dicotiledonate anuale sau perene.

Descriere Produs

Erbicid Lancelot 450 WG

Substanta activa: aminopiralid acid din sare de potasiu 30% si florasulam 15%

Caracteristici: Erbicid postemergent sistemic, selectiv pentru cereale, actionand asupra buruienilor dicotiledonate anuale sau perene. Este absorbit rapid de buruieni. Ploile survenite la o ora de la aplicare nu influenteaza eficacitatea produsului.

Mod de actiune: Poate fi aplicat de la infratire pana la formarea a doua-trei internodii in cazul culturii de grau si de la infratire pana la formarea primului internod in cazul culturii de orzoaica de primavara.

Mod de utilizare: Lancelot 450 WG poate fi aplicat de la infratire pana la formarea a doua-treimi internodii in cazul culturii de grau si de la infratire pana la formarea primului internod in cazul culturii de orzoaica de primavara. Temperatura optima de aplicare este intre 8-25° C, dar tratamentele pot fi facute incepand de la 5° C, situatie in care aparitia simptomelor este incetinita, dar efectul final nu este afectat.
  Pentru a obtine cele mai bune rezultate, se recomanda sa se erbicideze atunci cand buruienile dicotiledonate au 2-6 frunze, iar in cazul infestarilor cu palamida, maxim 10-15 cm inaltime. Volumul de apa utilizat pentru prepararea solutiei de stropit este de 100-400 l/ha.

Plante tratate: Grau, Orzoaica de primavara

Buruieni combatute: dicotiledonate anuale si perene - Amaranthus retroflexus, Anthemis arvensis, Beta vulgaris, Bifora vradians, Brassica oleracea, Capsella bura pastoris, Cardaria draba, Centaureea spp., Crysanthemum coronarium, Cirsium arvense, Consolida spp., Galinsoga parviflora, Galium aparine, Matricaria chamomilla, Myagrum perfoliatum, Papaver rhoeas, Polygonum convolvulus, Raphanus raphanistrum, Sinapis arvensis, Sonchus spp., Stellaria media si Vicia sativa.

Producator: Dow Agro Sciences

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Grau Dicotiledonate anuale si perene Postemergent 30-33 g/ha
Orzoaica de primavara Dicotiledonate anuale si perene Postemergent 30-33 g/haInformații Tehnice

Producator Dow Agro Sciences
Modalitate de ambalare 100 g
Utilizatori N/A
Formulare/Stare WG - granule dispersabile in apa
Valabilitate (ani) N/A
Substanta Activa Erbicide aminopiralid, florasulam
Concentratie Substanta Activa 300 g/kg, 150 g/kg
Impotriva albastrita, fumarita, golicica, hrisca urcatoare, lungurica, mazariche, musetel, mustar salbatic, palamida, papadie, ridiche salbatica, rocoina, romanita de camp, susai, traista ciobanului, troscot, turita, urda vacii
Cultura grau, orz, ovaz, porumb, secara
Dozaj N/A
Momentul aplicarii postemergente
Buruieni combatute dicotiledonate anuale, dicotiledonate perene
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual

Note și păreri

4,50
4 Voturi
5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea
Vezi toate părerile

Ai o opinie despre acest produs?

Te încurajăm să-ți exprimi opiniile pentru a îmbunătăți experiența tuturor utilizatorilor.

Părerile utilizatorilor

4 Păreri
Violeta
10 februarie 2016
Poate fi adaugat un adjuvant ne-ionic pentru a imbunatati combaterea in cazul infestarilor cu Chenopodium spp. , Sonchus arvenis, Centaurea spp., Fumaria spp., Malva spp, in conditiile de seceta? Care anume adjuvant ati recomanda?
Botanistii.ro
19 iunie 2013
Culturile care pot fi infiintate dupa aplicarea Lancelot sunt:
-dupa 1 luna: cereale, porumb, sorg
-toamna:cereale de toamna, rapita de toamna, pasune
-primavara urmatoare:cereale de primavara, rapita de primavara, floarea soarelui, ceapa, cartof, sfecla de zahar, lucerna, morcov, cicoare, in.
-dupa 14 luni: linte, naut, soia, fasole, mazare.
Cele mai multe informatii despre toxicitatea si despre modul de folosire al produsului le gasiti pe eticheta erbicidului. Incorporarea in sol a paielor rezultate este pentru a favoriza descompunerea reziduurilor pe care acestea le contin. De asemenea, in cazul folosirii paielor provenite de la culturile tratate cu Lancelot, a gunoiului de grajd de la animalele care au consumat aceste paie sau a paielor provenite de la culturile tratate, folosite pentru asternutul animalelor, trebuie sa se respecte indicatiile prezente in eticheta.
elena Savu
19 iunie 2013
am achizitionat anul acesta produsul acesta ptr. cultura de grau si am citit in pliante ca paiele rezultate trebuie sa fie incorporate sub aratura. trebuie sa stiu explicatia acestui fapt ,daca dauneaza hranei animalelor . va rog sa imi comunicati cat mai repede acest fapt.
elena Savu
17 iunie 2013
am folosit Lancelot la porumb anul acesta si rezultatele au fost bune. spuneti-mi va rog remanenta ptr cultura de grau urmatoare.
×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?