Află cine ne recomandă

4,74273 voturi

E DESCHIS Și LIVRĂM RAPID

Știm că este o perioadă în care apar schimbări de la o zi la alta.

De aceea dorim să te asigurăm că am luat toate măsurile necesare pentru a putea să

continuĂM preluarea, procesarea și livrarea comenzilor Pentru singuranța tuturor, te rugăm să iei în considerare plata online cu cardul și

să eviți, pe cât posibil, plata cash.
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Jaclor

Jaclor

Jaclor

  • Jaclor
  • Jaclor
  • Jaclor

Jaclor

Stoc epuizat

Unde te găsim?

Alege orașul în care dorești să primești pachetul pentru a primi estimări de durată și cost livrare

Descriere Produs

Jaclor

Jaclor este un produs dezinfectant clorigen (pe baza de clor), efervescent, stabil in solutie de lucru si cu spectru larg de actiune.

Substanta activa este Diclorzocianuratul de sodiu (sare de sodiu a acidului diclorizocianuric dihidrat). Dizolvarea sa in apa produce o serie de isocianurati clorurati si neclorurati aflati in echilibru (a nu se confunda cu cianurile, care sunt toxice) si clor liber sub forma de acid hiposcloros (HOCL).

Urmare a eliberarii de clor, acidul hipocloros (HOCL) este un agent antimicrobian extrem de eficient, asupra unui numar de microorganisme cum ar fi: bacterii ( inclusiv salmonela), fungi, ciuperci, virusuri, spori, etc. ce pot fi extrem de patogene pentru om.

Dintre produsele generatoare de clor, cele pe baza de diclorzocianurat de sodiu prezinta avantaje cum ar fi:

- eficienta crescuta asupra germenilor patogeni;

- forma compacta tip tableta fata de cea pudra sau lichida;

- posibilitatea de a fi depozitate cu usurinta.

Caracteristici principale:

Solubilitate: produsul Jaclor sub forma de tablete este solubil si se utilizeaza numai dizolvat in apa.

Efervescenta: produsul dezinfectant Jaclor sub forma de tablete este conceput sa se dizolve rapid in apa.

Solutia de lucru: prin dizolvarea in apa a produsului dezinfectant Jaclor rezulta o solutie limpede fara impuritati.

Stabilitatea solutiei de lucru: solutia de lucru rezultata din dizolvarea tabletelor Jaclor este slabila timp de 24 ore.

Mod de utilizare:

Jaclor se utilizează numai dizolvat în apă la concentraţiile specificate de producător. Deşurubaţi capacul recipientului si dizolvaţi in apă la temperatura de 20°C cantitatea de tablete recomandată pentru utilizarea propusă.

- 1 tabletă la 10 litri de apă - suprafete (pereti lavabili, obiecte sanitare, toalete, bai, zone comune), pardoseli ( gresie, linoleum, parchet, etc.), suprafete care vin in contact au alimentele vesela si tacamuri ( bucatarii si oficii alimentare), biberoane , tetine, instrumentar (otel inoxidabil), sticlarie de laborator ( ustensile, pipete ), ustensile din cabinete de infrumusetare ( saloane de coafura, frizerii ), lenjerie ( dezinfectie, albire).

- 1 tabletă la 3 metri cubi de apă – piscine si stranduri ;

- 1 tabletă la 1 vas – vase de toaleta (WC). ;

- 5 tablete la 500 litri de apă – dezinfectia fantanilor in caz de calamitati sau forta majora ( golire de cel putin 3 ori dupa dezinfectie).

Aşteptaţi pană la dizolvarea completă a tabletelor. Puteţi amesteca pentru a grabi procesul de dizolvare. Dezinfectia se poate realiza prin stergere cu ajutorul mopului, prin frecare cu laveta sau prin imersie. Efectuaţi un test înainte de a utiliza pe materiale sensibile prin aplicarea pe o zona mai greu de remarcat şi de mici dimensiuni.

Folosiţi mănuşi de protecţie. Nu beţi, nu mâncaţi şi nu fumaţi pe durata manipulării produsului.

Depozitare: Păstraţi preparatul în recipiente bine închise, în loc uscat şi bine ventilat, departe de sursele de căldură (se va evita o temperatură mai mare de 40ºC). A nu se depăşi data de expirare de pe ambalaj.

Utilizat pentru:
Dezinfectia in domeniul sanitar:  suprafete (pereti lavabili, obiecte sanitare, toalete, bai, zone comune), pardoseli (gresie,linoleum, parchet, etc.), instrumentar chirurgical (otel inoxidabil), vesela si tacamuri (bucatarii si oficii alimentare), sticlarie delaborator (ustensile, pipete, etc.), biberoane, tetine, lenjerie (dezinfectie, albire). Dezinfectia in colectivitati si cabinetede infrumusetare: colectivitati, cabinete de infrumusetare, coafura, frizerii (ustensile, suprafete, etc.), sali de sport si fitness,vesela si tacamuri (in unitati de alimentatie publica / colectiva), lenjerie alba din hoteluri, restaurante, unitati militare, penitenciare,etc.
Dezinfectia in mediul alimentar si industria zootehnica: industria alimentara (utilaje, suprafete, pereti, pardoseli,mobilier, etc.), mijloace de transport, industria zootehnica (ferme de animale), legume si fructe.
Dezinfectia apei: piscine sistranduri, canalizari si conducte pentru apa, fantani in caz de calamitati si forta majora, apa potabila (conf. legii 311/2004 privindcalitatea apei potabile). 

Termen de valabilitate al tabletelor: 3 ani de la data fabricatiei.

Ambalare: cutii a 250 tablete.

Informații Tehnice

Producator Autohton
Modalitate de ambalare 1 unitate
Utilizatori Personal instruit, Populatie, Profesionisti
Valabilitate (ani) 3
Formulare/Stare EC - concentrat emulsionabil
Dezinfectia apa potabila, instrumente medicale, suprafete medicale, suprafete sanitare
Spectru de actiune bactericid, fungicid, sporicid, virucid
Substanta activa Dezinfectanti diclorzocianurat de sodiu
Concentratie Substanta Activa 78 g/kg

S-ar putea să-ți fie de folos

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?

  • Adresa Email