Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71898 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Colbrom pasta

Colbrom pasta

26,05 Lei Prețul include TVA

Colbrom pasta

Colbrom pasta

Stoc epuizat

Colbrom pasta e o momeala rodenticida sub forma de pliculete de 10 grame, gata de folosit. Substante active (mg/kg): Bromadiolone 1.12; Brodifacoum 0.3; Difenacoum 1.8
26,05 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Caracteristici

COLBROM  este o momeala de tip pasta,ambalate in pachetele de 12-15 gr. Este foarte eficienta impotriva catorva specii de rozatoare: soarecele de casa ( Mus musculus ), sobolanul cafeniu ( Rattus norvegicus ), sobolanul de apa (Arvicola terrestris ), sobolanul de acoperis ( Rattus rattus ), etc. De asemenea controleaza toate trecatorile cunoscute ale sobolanilor si soarecilor rezistenti la anticoagulanti.

Ca la toti anticoagulantii, moartea este cauzata de o hemoragie interna. Prin urmare, celelalte rozatoare din populatie, nu pot asocia moartea cu momeala digerata. Asadar, la rozatoare nu apare fenomenul de recunoastere a momelii.

COLBROM  contine Denatonium benzoate, care adauga siguranta produsului, fara a diminua din eficienta acestuia. Cunoscuta ca fiind cea mai amara substanta din lume, este imposibil a fi consumata de catre om, ceea ce previne ingestia accidentala.Doza minima (10 ppm - 0,001%) pastreaza momela la cote gustative perfecte pentru rozatoare.

 

Aplicaţii

COLBROM poate fi folosite in mai multe locuri: case, grajduri, zone agricole, gradini, gropi de gunoi, canalizari, depozite, zone de scurgere, canale, vagoane de marfuri, containere, etc.

Pachetelele trebuiesc plasate in locurile cel mai des vizitate de rozatoare, ascunse dupa tevi, placi de lemn, etc..Se recomanda ca momeala sa fie pusa in interiorul statiilor de intoxicare.

COLBROM  are cote gustative foarte inalte, datorita nivelului de hrana calitativa pe care il contin.

In vederea obtinerii unor rezultate mai bune, se recomanda sa se mentina o doza abundenta de momeala, plasata in mai multe locuri. In acest fel, rozatoarele vor putea sa o gaseasca cu usurinta, fara a intra in competitie intre ele.

Pe parcursul primelor zile de control asupra daunatorilor, se recomanda, de asemenea, ca momeala sa fie disponibila pe o durata mai lunga, astfel incat rozatoarele sa consume din ea cu regularitate.

 

Toxicitate

Clasificare data de:
Bromadiolone - Class Ia - LD50 (mg/kg): 1.12
Brodifacoum - Class Ia - LD50 (mg/kg): 0.3
Difenacoum - Class Ia - LD50 (mg/kg): 1.8

 

Produs de Colkim, Italia

Informații Tehnice

Modalitate de ambalare 20 kg
Utilizatori N/A
Formulare/Stare pasta
Valabilitate (ani) N/A
Substanta Activa Raticide bromadiolon
Concentratie Substanta Activa 0,05 g/kg
Culoare rosu
Combate activitatea N/A

Documentație

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?