Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71846 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

AS SUPER 70PU, 20 g

AS SUPER 70PU, 20 g

7,63 Lei Prețul include TVA

AS SUPER 70PU, 20 g

AS SUPER 70PU, 20 g

Stoc epuizat

AS SUPER 70PU este un erbicid selectiv pentru tratamente in pre si postemergenta la cartof si tomate.

7,63 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

AS 70 PUeste un erbicid selectiv pentru tratamente in pre si postemergenta la cartof si tomate. Activitatea erbicidului depinde de natura solului, continutul solului in substante organice si conditii climatice. AS 70 PU actioneaza asupra buruienilor, prin absorbtie radiculara, cand este aplicat preemergent, sau prin frunze si radacini in cazul tratamentelor postemergente. Activitatea produsului este intensificata la temperatura mai mare. Astfel pe soluri mai bogate in argila si materii organice, substanta activa este retinuta in mai mare masura de sol si doza trebuie majorata. In cazul in care cultura tratata cu AS 70 PU a fost distrusa de factori anormali, se poate planta numai cartoful sau tomatele in intervalul de 4 luni de la tratament. Nu este permisa plantarea verzei sau a altor legume dupa recoltarea cartofului timpuriu tratat cu AS. Toamna se poate semana grau sau orz dupa trecerea intervalului de 4 luni de la tratamentul cu AS 70 PU.

Cartof:
- Tratament preemergent: 0,7-1,2 kg/ha; doze mai ridicate se vor utiliza pe soluri cu textura fina (continut mai ridicat de argila sau de naterii organice). Se aplica un singur tratament dupa plantat sau re-musuroit, dar inainte de rasarirea plantelor.

- Tratament postemergent: 0,2-0,3 kg/ha pana in fenofaza de 2-4 frunze ale buruienilor. AS 70 PU se aplica in postemergenta pana la 5 cm inaltime a cartofului.

- Tratamentele mai tarzii pana la 10-15 cm inaltime a cartofului sunt posibile numai pe soluri cu continut de substanta organica mai mare de 4%. Se recomanda amestecul in rezervorul masinii cu Titus 25 WG (50-60 g/ha) in special in cazul infestarii puternice cu buruieni graminee.Cand se foloseste Titus se adauga la solutia de stropit surfactantul Trend 90 in concentratie de 0,1%.

Tomate:
-Tratament preemergent/pre-plantat 0,3 kg/ha, urmat de tratament postemergent cu 0,2 kh/ha. Se recomanda amestecul in rezervorul masinii cu Titus 25 WG (50-60 g/ha) in special in cazul infestarii puternice cu buruieni graminee. Cand se foloseste Titus se adauga la solutia de stropit surfactantul Trend 90 in concentratie de 0,1%.

Precautii:
-Unele soiuri pot avea o selectivitate mai redusa fata de AS 70 PU. De aceea in cazul utilizarii produsului pentru prima data la un anumit soi, se recomanda efectuarea unui test de selectivitate inainte de folosire pe suprafete mari.
-Nu utilizati AS 70 PU pe orice tip de sol cu continut de substanta organica mai mic de 0,5%, existand pericolul vatamarii plantelor de cultura.
-Pe soluri nisipoase sau nisipo-argiloase cu continut de substanta organica de 0,5-1,5% pot apare de asemenea vatamari ale plantelor de cultura in cazul stropirii cu AS 70 PU.
-Utilizarea in preemergenta a produsului pe soluri cu continut de substanta organica mai mare de 10% poate avea ca rezultat combaterea numai partiala a buruienilor.
-Nu aplicati AS 70 PU pe alte culturi decat cele recomandate.
-Nu aplicati AS 70 PU pe suprafete unde poate veni in contact cu radacinile pomilor.
-La utilizarea in postemergenta, nu tratati tomatele din samanta sau transplantate inainte ca acestea sa ajunga in stadiul de 5-6 frunze sau, in cazul transplantului, tratamentul se aplica dupa trecerea socului respectiv, odata cu aparitia cresterilor noi.

Substanta activa: Metribuzin 70%

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza 
Cartof Buruieni dicotiledonate anuale si partial graminee Preemergent cu 2-3 zile inainte de plantare 0.7-1.2 kg/ha
Postemergent 0.2-0.3 kg/ha
Tomate Buruieni dicotiledonate anuale si partial graminee Preemergent/Pre-plant 0.3 kg/ha
Postemergent 0.2 kg/ha

Informații Tehnice

Producator Autohton
Modalitate de ambalare 20 g
Utilizatori amatori, profesionisti
Formulare/Stare WP - pulbere umectabila
Valabilitate (ani) Nu
Substanta Activa Erbicide metribuzin
Concentratie Substanta Activa 700 g/kg
Impotriva albastrita, caprisor, ciumafaie, costrei, fumarita, hrisca urcatoare, iarba grasa, iarba rosie, loboda, lungurica, meisor, mohor, musetel, mustar salbatic, odos, palamida, pir tarator, rocoina, spalacioasa, susai, traista ciobanului, turita, urzica moarta, volbura, zamosita, zarna
Cultura cartof, lucerna, soia, tomate
Dozaj Nu
Momentul aplicarii postemergente, preemergente
Buruieni combatute dicotiledonate anuale
Tipuri Aplicare Nu

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?