Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71787 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Callam 8 KG + Adjuvant Dash 20 Litri, pachet pentru 20 HA

Callam 8 KG + Adjuvant Dash 20 Litri, pachet pentru 20 HA

2.169,10 Lei Prețul include TVA

Callam 8 KG + Adjuvant Dash 20 Litri, pachet pentru 20 HA

  • Callam 8 KG + Adjuvant Dash 20 Litri, pachet pentru 20 HA
  • Callam 8 KG + Adjuvant Dash 20 Litri, pachet pentru 20 HA

Callam 8 KG + Adjuvant Dash 20 Litri, pachet pentru 20 HA

Callam 8 KG + Adjuvant Dash 20 Litri, pachet pentru 20 HA

Stoc epuizat

Callam este un erbicid pe baza de tritosulfuron, din grupa sulfonilureice si dicamba.Acest erbicid are o actiune dubla data de cele doua substante active: tritosulfuron si dicamba. Este destinat culturilor de porumb


Dash HC este un adjuvant special, ce faciliteaza penetrarea tesuturilor vegetale si imbunatateste absorbtia.


Acest produs nu mai face parte din lista producatorului.


2.169,10 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

1. Erbicid Callam 

Substanta activa: 60 % Dicamba si 12,5 % Tritosulfuron

Proprietati fizico-chimice: Callam se prezinta sub forma de granule fine, omogene, fara tendinta de sfaramare, de culoare bej. 

Mod de actiune: Tritosulfuronul are actiune sistemica si la sol, completand efectul preluarii la nivel foliar. Aceasta substanta este absorbita prin frunze si/sau radacini, apoi transportata prin floem catre punctele de crestere. Dicamba cu actiune sistemica si de contact, este preluata de asemenea prin frunze si radacini, translocata basi- si acropetal prin floem, respectiv xilem. 

Tritosulfuron - primele simptome de reducere a cresterii buruienilor sensibile se pot observa la 3 – 5 zile de la aplicare, plantele se ingalbenesc apoi, si mor la aproximativ 5 saptamani, functie de conditiile climatice, iar competitia cu plantele cultivate, pentru elemente nutritive, inceteaza la cateva zile dupa tratament.

Dicamba - cu efect rapid, simptomele se manifesta deja la cateva ore dupa tratament si constau in rasucirea frunzelor si pierderea turgescentei plantelor.

Callam se utilizeaza la cultura de porumb in dozele conforme cu tabelul de mai jos:

Cultura Sectrul Combaterii Doza
Porumb Buruieni dicotiledonate anuale şi perene 0.3 - 0.4 kg/ha + 1 l/ha adjuvant (funcție de gradul de infestare, dominanță și talia buruienilor) Postemergent

Momentul aplicarii: Callam este un erbicid cu aplicare in postemergenta la cultura porumbului intre 4-6 frunze (BBCH 14 – 16). Buruienile dicotiledonate trebuie sa fie in stadiul timpuriu de dezvoltare, cele anuale 2-4 frunze, iar cele perene max. 10 cm. Aplicarea dupa fenofazele mentionate, in periodele de crestere intensa a porumbului, determina aparitia temporara a simptomelor tipice erbicidelor hormonale.

Spectrul de combatere: Amaranthus retroflexus (ştir), Atriplex patula (lobodă sălbatică), Polygonum persicaria (ardeiul broaştei), Polygonum lapathifolium (iarbă roşie), Solanum nigrum (zârnă), Fumaria officinalis (fumăriţă), Sonchus arvensis (susai), Mercurialis annua (trepădătoare), Viola arvensis (trei fraţi pătaţi), Polygonum aviculare (troscot), Veronica persica (ventrilica), Datura stramonium ciumăfaie), Galium aparine (turiţă), Polygonum convolvulus (hrişcă urcătoare), Capsella bursa-pastoris (traista ciobanului), Lamium purpureum (urzică moartă), Matricaria chamomilla (muşeţel sălbatic), Portulaca oleracea (iarbă grasă), Anagallis arvensis (scânteiuţă), Sinapis arvensis (muştar sălbatic), Senecio vulgaris (spălăcioasă), Stellaria media (rocoină), Convolvulus arvensis (volbură), Rumex sp., (ştevie), Cirsium arvense (pălămidă).

 

Producator: BASF

2. Adjuvant Dash HC

Mod de actiune: DASH HC este un adjuvant special adaptat pentru a ameliora repartitia si aderenta produsului la cuticula si stratul de ceara al frunzelor de buruieni prin reducerea tensiunii superficiale a picaturilor. Acesta faciliteaza penetrarea tesuturilor vegetale si imbunatateste absorbtia avand capacitatea de a mari eficacitatea, rapiditatea şi regularitatea erbicidelor cu care se poate asocia. De asemenea, permite modularea dozelor de utilizare.

Mod de utilizare: DASH HC se prepara in solutie impreuna cu erbicidele BASF destinate în special culturilor de cereale paioase, porumb, floarea-soarelui, lucerna, soia. Se recomandă utilizarea unei doze de 0.5 l/ha in amestec cu erbicidele pentru cereale paioase şi lucerna, si 1 l/ha pentru amestecul cu erbicidele pentru celelalte culturi.

Compatibilitate: DASH HC poate fi amestecat in rezervor cu fungicide sau ingrasaminte lichide insa este necesar sa se efectueze un test preliminar. Pentru o intrebuintare corecta, consultati tabelele de compatibilitati.

Producator: BASF

Informații Tehnice

Producator Basf
Modalitate de ambalare 1 unitate
Utilizatori amatori, profesionisti
Formulare/Stare N/A
Valabilitate (ani) N/A
Substanta Activa Erbicide N/A
Concentratie Substanta Activa N/A
Impotriva ciumafaie, fumarita, iarba barboasa, iarba grasa, musetel, mustar salbatic, teisor, traista ciobanului, troscot, turita, zamosita
Cultura porumb
Dozaj N/A
Momentul aplicarii postemergente
Buruieni combatute N/A
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?