Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71846 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Brodix pasta, punga

Brodix pasta, punga

2,38 Lei

10,42 Lei

Prețul include TVA

Brodix pasta, punga

Brodix pasta, punga

Stoc epuizat

Momeala rodenticida sub forma de pasta, ambalata in pliculete de 10 - 12 grame, culori si arome diferite. Contine pe langa substanta activa denatonium benzoat - Brodifacoum (mg/kg): 0.3

2,38 Lei

10,42 Lei

Prețul include TVA

Descriere Produs

Momeala de pasta proaspata, gata pentru a fi folosita.
Eficienta sigura datorita cotei gustative superioare
Ideala pentru folosirea in zonele umede
Inofensiva pentru copii, deoarece contine denatonium benzoat

Caracteristici


BRODIX este o pasta cu cota inalta gustativa, ambalata in pachetele cu filtru din hartie de 12-15 gr. Datorita ambalarii in cantitati mici (pachete de 250 gr. si 500 gr.), este solutia ideala pentru comercializare in magazine, supermarketuri, la comercianti cu amanuntul,etc.

Contine brodifacoum, un anticoagulant de grupa a doua, de aceea poate fi considerat rodenticid de unica folosinta. Ingestia a 2 gr de momeala proaspata este de obicei suficente pentru a ucide un sobolan, in timp ce mai putin 0,5 gr.,  sunt suficente pentru a ucide un soarece.

BRODIX este foarte eficient impotriva sobolanului cafeniu (Rattus norvegicus), sobolanul de acoperis (Rattus rattus), soarecele de casa (Mus musculus) si sobolanul de apa (Avicola terrestris), si chiar impotriva sobolanilor si soarecilor rezistenti la alti anticoagulanti. Moartea este cauzata de hemoragie interna. Prin urmare, celelalte rozatoare din populatie, nu pot asocia moartea cu momeala digerata. Asadar, la rozatoare nu apare fenomenul de recunoastere a momelii.

BRODIX contine Denatonium benzoat, care adauga siguranta produsului, fara a diminua din eficienta acestuia. Cunoscuta ca fiind cea mai amara substanta din lume, este imposibil a fi consumata de om, ceea ce previne ingestia accidentala.

Doza sa minim(10 ppm-0,001%) pastreaza momeala la cote gustative perfecte pentru rozatoare.

Aplicaţii

BRODIX poate fi folosit in multe locuri: case, baruri, resturante, birouri, grajduri, zone agricole, gradini, gropi de gunoi, vase, canalizari, baraci, depozite, zone de pastrare, drenaje, canale, vagoane de marfuri, containere, etc.

Pachetelele trebuiesc plasate in interiorul statiilor de intoxicare,in locurile vizitate de rozatoare. In vederea obtinerii unor rezultate mai bune, se recomanda sa se mentina o doza ambundenta de momeala, care sa fie plasata in mai multe locuri. In acest fel, rozatoarele vor putea sa o gaseasca cu usurinta, fara a intra in competitie intre ele.

Pe parcursul primelor zile de control asupra daunatorilor, se recomanda, de asemenea,  ca momeala sa fie disponibila pe o durata mai lunga, astfel incat rozatoarele sa consume din ea cu regularitate.

Toxicitate

Clasificare data de:
Brodifacoum - Class Ia - LD50 (mg/kg): 0.3

 

Produs de Colkim, Italia

Informații Tehnice

Utilizatori N/A
Formulare/Stare pasta
Valabilitate (ani) Nu
Substanta Activa Raticide brodifacoum
Concentratie Substanta Activa 0,05 g/kg
Culoare albastra
Combate activitatea N/A

Documentație

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?