Oxon, Italia

Tom Botanistul, ajutor in gradina acum 4 ani

 

Oxon, Italia a fost infiintata in anul 1970 si in anii cand compania a atins un grad ridicat al know-how-ului tehnologic si a castigat o reputatie considerabila pe piata ca un producator independent si de incredere. Acest lucru a permis lui Oxon sa se consolideze progresiv prin prezenta sa pe diferite ramuri, de asemenea extinderea gamei de produse pentru a include si alte sectoare in afara de Agrochemicals.

Oxon a fost construit la un nivel de top al know-how-ului si cu o capabilitate de integrare cu mai multe industrii, cum ar fi cele agrochimice, farmaceutice, etc. Inca din anul 1970, Oxon este o companie care functioneaza autonom si cu toate acestea, apartenenta la o multinationala atat de importanta ca Sipcam-Oxon Group, care opereaza in pietele – cheie la nivel mondial. Acest lucru da un dublu avantaj companiei de a fi capabila sa se deplaseze rapid si in acelasi timp, este in masura sa utilizeze la maximum resursele grupului pentru crestere si dezvoltare.

Standardele produselor Oxon sunt de calitate în mod constant rămân ridicate și sunt una dintre cele mai bune realizari ale companiei. Standardele de calitate Oxon sunt de fapt aprobate de către fiecare client. Companiei îi pasă foarte mult de mediul înconjurător și de angajații săi, investește la fel de mult ca o pasă în sisteme extrem de eficiente de prevenire, de siguranță și transparență.

Unul dintre factorii majori pentru a fi competitiv și de succes în orice industrie este capacitatea de a satisface rapid fiecare nevoie de nou ce poate apărea în piață de astăzi. Oxon știe acest lucru destul de bine și lucrează în fiecare zi pentru a fi în mod constant și dinamic deschis la noi scenarii.

Comparativ cu gigantii din industria chimică, Oxon este o companie mica. Acest lucru este evaluat ca un avantaj competitiv, deoarece Oxon poate prospera, atâta timp cât se poate apropia de piețele sale bazându-se pe creativitate. Acesta este motivul pentru care managementul nostru trebuie să fie creativ și capabil să ia inițiativa pe piețe.

Produse comercializate in Romania:

Buna! Ai nevoie de ajutor?

Am nevoie de ajutor

Alătură-te discuției:

*