Nippon Soda

Tom Botanistul, ajutor in gradina acum 4 ani

 

Nippon Soda foloseste chimia pentru a oferi produse deosebite care contribuie la dezvoltarea societatii. Compania depune toate eforturile pentru a atinge asteptarile si increderea actionarilor, partenerilor de afaceri, angajatilor si a altor parti interesate. Este o companie de produse chimice care insista pe tehnologie si pe o perspectiva globala. Nippon Soda se indreapta catre o zona unde competitia este pe primul loc, de aceea conditiile de afaceri pentru industria chimica devin din ce in ce mai dificile. Aceasta va merge mai departe cu dezvoltarea si comercializarea de noi produse chimice, agrochimice si alte produse pentru a face afacerile existente si mai competitive prin urmarirea imbunatatirii eficientei de productie si de gestionare, aprofundata si consolidata la baza afacerii(companiei).

Istorie Nippon Soda:

1913 – Fondatorul Nakano Tomonori a primit un brevet pentru productia de soda caustica prin electroliza.

1920 – Nippon Soda Co., Ltd. a stabilit un capital de ¥ 750,000. In acest an, aau inceput si operatiunile la fabrica Nihongi in Nakagomura, Prefectura Niigata.

1949 – Nippon Soda Co., Ltd. a fost listataa la bursele de valori Tokyo si Osaka.

1959 – Laboratorul de cercetari biologice a fost stabilit in Oiso Town.

1969 – In acest an, fungicidul Topsin a fost dezvoltat si pus in productie.

1976 – Topsin si Topsin M au fost numiti castigatorii celei de a 22 -a Okochi Memorial Award.

1981 – Erbicidul Nabu a fost dezvoltat si pus in productie.

1985 – Acaricidul Nissorun a fost dezvoltat si pus in productie.

1995 – Insecticidul Mospilan a fost dezvoltat si pus in productie.

2001 – Sistemul de tratament de declorare pentru PCB-uri a fost numit castigator al Japan Soda Industry Association’s Technology Inceptive Award.

2010 – In acest an, au fost intrerupte vanzarile de aditivi DL-metionina pentru furaje. Chiba – centrul de cercetare a fost stabilit in Ichihara City, prin fuzionarea Laboratorului (R&D) de cercetare si dezvoltare pentru materialele de inalta performanta si o parte din operatiunile de plante Chiba ( Chiba Plant).

Produse comercializate in Romania:

Buna! Ai nevoie de ajutor?

Am nevoie de ajutor

Alătură-te discuției:

*