Mack Bio-Agrar

mack-bio-agrar-logoRadacinile Mack Bio-Agrar dateaza din 1903, cand Ernst Mack, absolvent al Royal Horticultural School of Hohenheim, a fondat compania numita dupa el. In momentul respectiv, activitatea companiei se axa pe tranzactionarea cu materii prime.
In acelasi timp, Dr. Kurt Wolter, de asemenea, un stramos al generatiei de astazi, prin studiile efectuate asupra asupra arborilor si dragostea pentru orhidee, a adus Mack Bio-Agrar la renumele de astazi.
Apoi, arhitectul Ernst Henzler a intrat in afacerea familiei prin casatoria lui cu fiica fondatorului. Acesta a ajutat la trecerea companiei prin vremuri dificile, chiar si cand un incendiu a distrus aproape intregul inventar.
Pentru mai mult de 30 de ani, fiul sau si CEO-ul de astazi, Dieter Henzler, a fost pasionat de nutritia si protectia plantelor prin metode ecologice. Pe baza cercetarilor sale si a cunostintelor provenite din familie, impreuna cu oamenii de stiinta, a rezultat gama AMN de astazi.

fabrica-mack-bio-agrarMisiunea companiei este aceea de a stabiliza culturile prin utilizarea de substante nutritive si microorganisme care au devenit absente datorita epuizarii resurselor. Acest fapt permite prevenirea simptomelor de deficiente, si evitarea fenomenelor de pierdere a productiei.
Dupa mai mult de 30 de ani de cercetare si dezvoltare, Mack Bio-Agrar a creat cu succes o gama de produse din categoria ingrasamintelor organice. Acestea intaresc plantele, consolideaza solul si stimuleaza cresterea plantelor in functie de nutrientii si microorganismele necesare.
ingrasaminte-ecologice-mack-bio-agrarGama de ingrasaminte AMN sporeste vitalitatea si rezistenta plantelor la atacurile bolilor si daunatorilor.
Fata de alti stimulatori, care se bazeaza pe tratamente simptomatice si administrarea fixa de elemente, gama AMN se bazeaza pe vitalizarea plantelor pentru a deveni sanatoase si rezistente la factorii de stres.

Care este abordarea Mack Bio-Agrar?
Prin productia de fertilizanti, principalul scop este intarirea sistemului imunitar al plantelor. Astfel plantele, prin puterile proprii, rezista atacurilor de boli sau daunatori, fara a aplica pesticide, utilizarea acestora fiind redusa. Plantele sunt mai pregatite pentru perioadele de stres, cum ar fi lipsa apei, schimbari bruste de temperatura, fitotoxicitatea, replantarea sau transportul.

Produsele Mack Bio-Agrar prezentate la IPM Essen 2017 – Cel mai mare targ dedicat horticulturii
                                                                                                                                                                

Produse recomandate

Citiţi cu atenţie şi urmăriţi indicaţiile de pe eticheta fiecărui produs
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Alege

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Vrei să afli și mai multe?

Specialiștii noștri participă la discuțiile comunității botaniștii cu informații și soluții utile.
Dacă dorești, poți să începi o discuție despre problema cu care te confrunți.
Citește discuțiile