Mack Bio-Agrar

Tom Botanistul, ajutor in gradina acum 1 an

mack-bio-agrar-logoRadacinile Mack Bio-Agrar dateaza din 1903, cand Ernst Mack, absolvent al Royal Horticultural School of Hohenheim, a fondat compania numita dupa el. In momentul respectiv, activitatea companiei se axa pe tranzactionarea cu materii prime.
In acelasi timp, Dr. Kurt Wolter, de asemenea, un stramos al generatiei de astazi, prin studiile efectuate asupra asupra arborilor si dragostea pentru orhidee, a adus Mack Bio-Agrar la renumele de astazi.
Apoi, arhitectul Ernst Henzler a intrat in afacerea familiei prin casatoria lui cu fiica fondatorului. Acesta a ajutat la trecerea companiei prin vremuri dificile, chiar si cand un incendiu a distrus aproape intregul inventar.
Pentru mai mult de 30 de ani, fiul sau si CEO-ul de astazi, Dieter Henzler, a fost pasionat de nutritia si protectia plantelor prin metode ecologice. Pe baza cercetarilor sale si a cunostintelor provenite din familie, impreuna cu oamenii de stiinta, a rezultat gama AMN de astazi.

fabrica-mack-bio-agrarMisiunea companiei este aceea de a stabiliza culturile prin utilizarea de substante nutritive si microorganisme care au devenit absente datorita epuizarii resurselor. Acest fapt permite prevenirea simptomelor de deficiente, si evitarea fenomenelor de pierdere a productiei.
Dupa mai mult de 30 de ani de cercetare si dezvoltare, Mack Bio-Agrar a creat cu succes o gama de produse din categoria ingrasamintelor organice. Acestea intaresc plantele, consolideaza solul si stimuleaza cresterea plantelor in functie de nutrientii si microorganismele necesare.
ingrasaminte-ecologice-mack-bio-agrarGama de ingrasaminte AMN sporeste vitalitatea si rezistenta plantelor la atacurile bolilor si daunatorilor.
Fata de alti stimulatori, care se bazeaza pe tratamente simptomatice si administrarea fixa de elemente, gama AMN se bazeaza pe vitalizarea plantelor pentru a deveni sanatoase si rezistente la factorii de stres.

Care este abordarea Mack Bio-Agrar?
Prin productia de fertilizanti, principalul scop este intarirea sistemului imunitar al plantelor. Astfel plantele, prin puterile proprii, rezista atacurilor de boli sau daunatori, fara a aplica pesticide, utilizarea acestora fiind redusa. Plantele sunt mai pregatite pentru perioadele de stres, cum ar fi lipsa apei, schimbari bruste de temperatura, fitotoxicitatea, replantarea sau transportul.

Produsele Mack Bio-Agrar prezentate la IPM Essen 2017 – Cel mai mare targ dedicat horticulturii
                                                                                                                                                                

Buna! Ai nevoie de ajutor?

Am nevoie de ajutor

Alătură-te discuției:

*