Dow AgroSciences

Tom Botanistul, ajutor in gradina acum 4 ani

Dow AgroSciences ofera o variate de produse si servicii pentru a satisface nevoile clientilor. Compania are sediul in Indianapolis, Indiana, in Statele Unite. Cercetarile companiei alaturi de parteneri strategici aduc solutii inovatoare si durabile insdustriei, cum ar fi:
– soiuri de seminte;
– produse pentru protectia plantelor;
– controlul daunatorilor.

Compania ofera un portofoliu de talie mondiala, solutii durabile pentru agricultura, care include: insecticide, erbicide, fungicide, fumigene, stabilizatori de azot, seminte si uleiuri. De asemnea, Dow Agro Sciences ofera produse pentru protectia culturilor si ofera cultivatorilor instrumentele de care au nevoie pentru a maximiza productivitatea si pentru a-i ajuta sa isi pastreze campurile curate, lipsite de buruieni, insecte si boli.

Dow AgroSciences LLC este o filială deținută integral de Dow Chemical Company specializata nu doar in produse agro-chimice, cum ar fi pesticidele, dar, de asemenea, in semințe și soluții de biotehnologie.

La 31 ianuarie 2006, Dow AgroSciences a anuntat ca a primit aprobarea de reglementare pentru lume Plant Cell-a produs-primul vaccin împotriva virusului bolii Newcastle de la USDA Centrul pentru Biologics veterinar.

Dow AgroSciences opereaza sub nume de marcă, cum ar fi Sentricon, Vikane, Micogen SmartStax, Pfister semințe, Phytogen, Prairie semințe de brand, Profume, Seminte Renze și semințe de Triumf.

Produse comercializate in Romania:

Buna! Ai nevoie de ajutor?

Am nevoie de ajutor

Alătură-te discuției:

*