Dow AgroSciences

Publicat pe: 16 octombrie 2014 Modificat pe: 8 mai 2024

Dow AgroSciences ofera o variate de produse si servicii pentru a satisface nevoile clientilor. Compania are sediul in Indianapolis, Indiana, in Statele Unite. Cercetarile companiei alaturi de parteneri strategici aduc solutii inovatoare si durabile insdustriei, cum ar fi:
– soiuri de seminte;
– produse pentru protectia plantelor;
– controlul daunatorilor.

Compania ofera un portofoliu de talie mondiala, solutii durabile pentru agricultura, care include: insecticide, erbicide, fungicide, fumigene, stabilizatori de azot, seminte si uleiuri. De asemnea, Dow Agro Sciences ofera produse pentru protectia culturilor si ofera cultivatorilor instrumentele de care au nevoie pentru a maximiza productivitatea si pentru a-i ajuta sa isi pastreze campurile curate, lipsite de buruieni, insecte si boli.

Dow AgroSciences LLC este o filială deținută integral de Dow Chemical Company specializata nu doar in produse agro-chimice, cum ar fi pesticidele, dar, de asemenea, in semințe și soluții de biotehnologie.

La 31 ianuarie 2006, Dow AgroSciences a anuntat ca a primit aprobarea de reglementare pentru lume Plant Cell-a produs-primul vaccin împotriva virusului bolii Newcastle de la USDA Centrul pentru Biologics veterinar.

Dow AgroSciences opereaza sub nume de marcă, cum ar fi Sentricon, Vikane, Micogen SmartStax, Pfister semințe, Phytogen, Prairie semințe de brand, Profume, Seminte Renze și semințe de Triumf.

Produse comercializate in Romania:

Produse recomandate

Citiţi cu atenţie şi urmăriţi indicaţiile de pe eticheta fiecărui produs

Produse recomandate

Citiţi cu atenţie şi urmăriţi indicaţiile de pe eticheta fiecărui produs
×

Te ajutăm
să ai grijă de plantele tale

Dacă nu ai găsit încă soluții în articolele noastre sau în discuțiile precendete, începe o discuție nouă iar specialiștii noștri îți vor sări în ajutor.

Discuție nouă despre

ÎNCEPE O DISCUȚIE DESPRE
Alege

Mărimea maximă a documentului este 60 Mo.

Adaugă
Ajută dacă atașezi câteva Imagini sau Clipuri maximum 15 sec

Informația ta:

Numele tău trebuie să conțină maxim 30 de caractere. Dacă dorești să transmiți detaliile problemei cu care te confrunți, te rugăm să completezi celelalte câmpuri.


Vrei să afli și mai multe?

Specialiștii noștri participă la discuțiile comunității botaniștii cu informații și soluții utile.
Dacă dorești, poți să începi o discuție despre problema cu care te confrunți.
Citește discuțiile