Agriphar, Belgia

Tom Botanistul, ajutor in gradina acum 4 ani

Agriphar, Belgia

Lider mondial in formularea produselor de uz fitosanitar in mai multe piete de nisa, Grupul Agriphar ofera clientilor sai cele mai potrivite solutii pentru toate nevoile lor.
Activitatile grupului ajuta la satisfacerea nevoilor de sanatate la nivel mondial prin asigurarea protectiei culturilor agricole si animalelelor, evitandu-se multe dezastre naturale.

Echipele sale flexibile, reactive desfășoara activități de cercetare și dezvoltare pentru produse noi, împreună cu formularea, ambalarea și expedierea. Reteaua sa de birouri de vânzări în întreaga lume, oferă sfaturi pentru utilizarea produselor în condiții de siguranță pentru mediul inconjuratori si pentru utilizatori.

Cu ISO 9001 și ISO 14001, Grupul Agriphar se angajează pe deplin să pună în aplicare o politică de dezvoltare durabilă care echilibrează economia, mediul și siguranța.

Istorie:

1945 : Chimac a fost fondată ca una dintre primele companii belgiene specializate în producerea și comercializarea de produse agrochimice.

1950 : Compania SBAPCM a format o divizie agricola numita Agriphar. Aceasta divizie specializata pe diverse produse derivate din produsele chimice de referință (cupru, arsenic, etc).

1970-1980 : Anii șaptezeci și optzeci au fost marcati de o serie de investitii, care în cele din urmă s-au încheiat în achiziționarea Chimac-ului și formarea unei noi companii Chimac – Agriphar.

1988 : După consolidarea diverselor site-uri de producție în Estate Ougrée industrial, companiei Chimac- Agriphar nou formata si-a reînnoit licențele de operare pentru încă 30 de ani.

1990 : Protex compania belgiană a achiziționat Chimac – Agriphar.

2005 : Chimac – Agriphar a fost împărțită în două companii independente, Chimac SA și Agriphar SA, fiecare cu o strategie independentă și cu echipa de management. Împreună cu companiile afiliate, ele formează Grupul Agriphar.

2008: Agriphar consolidează poziția sa strategică pe piata italiana cu achiziționarea companiei Terranalisi (Agriphar Italia).

2010: Achizitionarea companiei grecești Geopharm (Agriphar Hellas) după 20 de ani de colaborare strânsă.

2011: În conformitate cu Grupul de viziune strategică, achiziția companiei spaniole Laboratorios Alcotan (Agriphar Iberia).

Produsele comercializate de Agriphar:

Buna! Ai nevoie de ajutor?

Am nevoie de ajutor

Alătură-te discuției:

*