Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71846 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Biolarkim 14

Biolarkim 14

99,25 Lei Prețul include TVA

Biolarkim 14

Biolarkim 14

Stoc epuizat

Insecticid biologic bacterial ce contine BTI. Eficient pentru larvele a 30 de specii de tanari. Se foloseste in apa limpede, izvoarele de apa, culturi irigate, iazuri, ape sarate, canale.
99,25 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Caracteristici
BIOLARKIM 14 este un insecticid bacterial biologic cu actiune numai prin ingestie. Este extrem de eficient impotriva a peste 30 de specii de tantar si a catorva specii de Simulidae si Chironomidae: Aedes, Anopheles Culex, Culiseta, Psorophora, Wyeomya, Uranotaenia, sunt doar cateva tipuri de tantari controlati de BIOLARKIM 14. Bacillus thuringiensis este un spor aerobic ce formeaza bacterii gram-pozitive, apartinand familiei Bacillaceaelor. Pana acum, mai mult de 28 de lanturi ale Bacillus thuringiensis au fost descoperite, apartinand aproximativ 19 stereotipuri. Intre acestea, serotipul Bacillus thuringiensis israeliensis H-14 (B.t. isr. H-14) este extrem de eficient impotriva larvelor de tantari. La sporulatie, pe langa spori si cristale de proteina este formata si delta-endtoxina. In urma ingestiei,aceste cristale sunt solubilizate; celulele epiteliale ale invelisului sunt atacate, insecta nu se mai poate hrani si astfel se infometeaza pana la moarte. Testele de laborator si testele de lucru au aratat ca larvele in primul, al doilea si al treilea stagiu de formare sunt extrem de sensibile la actiunea lui B.t. isr. H-14; iar in prima parte acelui de-al patrulea stagiu de formare, de asemenea, efectul este satisfacator. In populatii dense aflate in cel de-al patrulea stagiu de formare,rezultatele sunt slabe, din moment ce larvele nu se mai hranesc in acest punct al dezvoltarii lor. Din aceasta cauza B.t. isr. H-14 nu controleaza insectele nou formate sau adulte in conditii normale.

Larvele care totusi supravietuiesc ingerarii de BIOLARkIM 14, devin extrem de slabe si vulnerabile la agentii de control naturali, cum ar fi virusi, paraziti, fungi, si din aceasta cauza nu se dezvolta normal si dau nastere unor alte insecte nedezvoltate si neadaptate.

Aplicaţii
ŢÂNŢARI:
In apa limpede ,izvoarele de apa, culturi irigate, iazuri, ape sarate, canale, etc.: 1 litru de produs este suficent pentru tratarea unui hectar de suprafata.

In apa poluata, cum ar fi canalizari, scurgeri: 2 litri de produs sunt suficenti pentru tratarea unui hectar de suprafata.

Recomadare:
Este recomandat sa se distribuie formula in amonte de locul de formare al larvelor si sa se amestece cu o cantitate de apa de 3-4 ori mai mare decat volumul solutiei.3 mg de produs trebuie folosit pentru 1 litru de apa curgatoare per minut. Aceasta aplicatie trebuie executata timp de 10 minute, cu ajutorul unei pompe normala; amestecul sa fie proaspat preparat.

 

Produs de Colkim, Italia

Informații Tehnice

Modalitate de ambalare 10 litri
Utilizatori N/A
Formulare/Stare N/A
Valabilitate (ani) N/A
Combate activitatea tantari
Substanta Activa Insecticide N/A
Concentratie Substanta Activa N/A

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?