Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71846 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Prestige Extra 370 FS, 1 litru

Prestige Extra 370 FS, 1 litru

348,47 Lei Prețul include TVA

Prestige Extra 370 FS, 1 litru

  • Prestige Extra 370 FS, 1 litru

Prestige Extra 370 FS, 1 litru

Transport Gratuit

Disponibil În Stoc

Insecto-fungicid utilizat la tratarea tuberculilor de cartof pentru combaterea gandacului de Colorado, a afidelor si a rizoctoniozei.

348,47 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Insecto-fungicid Prestige Extra 370 FS

Substanta activa: Pencicuron 250 g/litru + Imidacloprid 120 g/litru

Caracteristici: Insecto-fungicid utilizat la tratarea tuberculilor de cartof pentru combaterea gandacului de Colorado, a afidelor si a rizoctoniozei.

Modul de actiune: Prestige Extra are actiune sistemica si in acelasi timp de contact asupra daunatorilor. Imidacloprid, componenta insecticida, formeaza in jurul tuberculilor un halou de protectie prin intermediul caruia se manifesta actiunea de contact asupra insectelor din sol.

Imidacloprid
patrunde in mod sistemic in tuberculi si de aici este distribuit in partile aeriene ale plantelor, actionand asupra daunatorilor in timpul perioadei de vegetatie.

Pencicuron, componenta fungicida, are actiune de contact, prevenind infectiile de rizoctonioza care pot avea ca sursa infectioasa samanta utilizata la plantare sau resturile vegetale incorporate in sol.

Modul de utilizare: Prestige Extra se utilizeaza la tratarea tuberculilor de cartof pentru combaterea gandacului de Colorado (adulti si larve), afidelor si rizoctoniozei in timpul perioadei de vegetatie.

Perioada de protectie impotriva daunatorilor mentionati este de circa 80 zile de la rasarirea culturii.

Tratamentul tuberculilor se efectueaza concomitent cu plantarea, cu ajutorul instalatiei montate pe masina de plantat. In functie de parametrii de functionare ai instalatiei sunt necesari 40-60 litri solutie pentru un hectar. Necesarul de produs comercial pentru un hectar rezulta din inmultirea dozei necesare pentru o tona de tuberculi cu norma de samanta/ha. La cantitatea rezultata se adauga apa pana la volumul necesar de solutie.

Inainte de inceperea lucrului se efectueaza proba cu apa a instalatiei de aplicare pentru stabilirea parametrilor de functionare ai acesteia. La prepararea solutiei, flacoanele cu Prestige Extra se agita inainte de golirea in rezervorul instalatiei.

Nu se recomanda aplicarea produsului pe banda concomitent cu sortarea, deoarece excesul de umiditate de pe tuberculii tratati, mai ales in lipsa posibilitatilor de uscare a acestora, poate favoriza extinderea infectiilor bacteriene in masa de tuberculi. 

Tuberculii trebuie sa fie bine maturati, cu o buna capacitate de incoltire si vigoare, liberi de bacterioze, viroze, micoze si fara rani. Se va evita tratarea tuberculior care se sectioneaza inainte de plantare, datorita riscului producerii infectiilor bacteriene si a unei vigori mai reduse. Nu se vor trata tuberculii care in urma pastrarii se constata ca au o vigoare slaba.

Plante tratate: Cartof

Cultura

Agentul daunator

Doza

Cartof

Gandacul de Colorado

0.5-0.6 litri/tona (in functie de norma de plantare)

Nu depasiti doza de 180 g/ha

Afide

Rizoctonioza

Informații Tehnice

Producator Bayer
Modalitate de ambalare 1 litru
Utilizatori N/A
Valabilitate (ani) Nu
Formulare/Stare FS - suspensie concentrata tratare semintei
Cultura cartof
Substanta Activa Insecticide imidachloprid
Substanta Activa Fungicide Pencicuron
Concentratie Substanta Activa 120 g/litru; 250 g/litru
Tratament prevenire atac insecte, boli

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?